Samus SM 550 BSS, aragaz clasic inox

Aragazul Samus SM 550 BSS e unul pe gaz adresat celora interesați de ceva ieftin și clasic. Modelul acesta nu are aprindere electrică, dar în schimb are o fiabilitate ridicată și e realizat din cele mai bune materiale.
Despre brandul Samus trebuie precizat că e unul românesc, fiind prezent pe piață de ceva ani.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model și cât de bine arată. Vizual se prezintă la fel de bine precum aparatele de peste 1500 lei.


Caracteristici

Modelul de față e unul care nu doar arată bine, ci și unul cu cele mai importate dotări cum ar fi grill normal, sertar inferior și duze GPL. E un aragaz care poate fi conectat atât la rețeaua de gaz, cât și la butelie.
Mai nou și în cazul aparatelor pe gaz se precizează clasa de eficiență, și modelul acesta are clasa de energie A.
Niște caracteristici speciale ar fi termometrul la cuptor și geamul dublu. Acest ultim lucru e util întrucât oferă acel efect de termopan.

Avantaje

Are un cost de achiziție destul de mic, e realizat din inox, are accesoriile standard, fiabilitatea e una ridicată și e ușor de utilizat. Un alt avantaj ar fi faptul că e un aparat foarte sigur întrucât are siguranță la cuptor și plită.

Dezavantaje

Nu are rotisor și nici aprindere electrică. Probabil că aprinderea era cel mai util lucru care lipsește la acest model, dar poate că unele persoane nu necesită această funcționalitate.

Concluzie

Dacă vă interesează un aparat simplu și ieftin care să poată fi utilizat la gătirea diferitelor feluri de mâncare atunci acest Samus SM 550 BSS ar fi recomandarea mea.
Dacă alte aparate sunt pregătite pentru rețeaua de gaz, acesta e pregătit pentru butelie, iar dacă vreți să-l folosiți la rețea atunci va trebui să schimbați duzele.
Despre brandul Samsus trebuie spus că e unul românesc, în anul 1997 fiind în portofoliul Electrolux. Aparatele sunt fabricate în Satu Mare, iar din această cauză au prețuri așa de mici. Brandul aparaține de firma Electrolux Samus SA.

Te-ar mai putea interesa