Samus LS165A+, ladă frigorifică cu garanție mare

Lada frigorifică Samus LS165A+ e una dintre cele mai apreciate variante în acest buget și care chiar merită aleasă. Se vede din poza de jos că are un design plăcut pe alb, panoul de control e destul de clasic și la interior aveți un coș mic în care se pun alimente care urmează să le consumați. E un aparat destul de simplu care poate conserva excelent o cantitate generoasă de alimente proaspete dar și gata congelate. Modelele mai mari sunt ceva mai interesante pentru că au niște dotări suplimentare, cum ar fi iluminare interioară (prezentă pe capac).

Nu aveți ce să regretați la acesta deoarece dotările sunt conforme și e compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat electrocasnic cu volum net generos – 145 litri, deci va ocupa spațiu însă nu e cel mai mare model de pe piață. Există lăzi frigorifice cu volum de peste 400 litri, dar cine ar avea nevoie de atât spațiu de depozitat? Bineînțeles, modele mai avansat sunt mai scumpe și sunt oferite de alte branduri.

Nu știu cât de mult v-ar interesa consumul anual de energie, că și așa poate nu veți folosi aparatul tot timpul anului (doar în sezonul rece).

Păreri pro și contra

Poate fi folosit cu ușurință de aproape oricine, panoul de control poate fi folosit cu ușurință de oricine. Lăzile frigorifice mai mari pot oferi chiar și yală, dacă nu doriți ca cineva să umbla la aparat, dar și așa nu-l veți pune în bucătărie sau pe hol, ci mai degrabă într-o cămară. Consumul de energie e scăzut și poate mai folosiți congelatorul unei combine sau a unui frigider cât aveți mai puține alimente de congelat. Poate fi mutată cu ușurință dar și curățarea ei nu va fi o problemă, că doar e mică.

Nu veți găsi prea multe lăzi frigorifice mai bune decât Samus LS165A+, iar dacă sunteți interesați, veți observa că sunt puține poze cu acesta. Oricum, nu aveți ce să vedeți mai mult decât ceea ce se poate vedea în poza de sus. Totuși, pot spune că arată mai bine în realitate decât în poze (e mai alb).

Te-ar mai putea interesa