Samsung WW90T734DBX/S7, avantajele acestui model culoare inox

Modelul Samsung WW90T734DBX/S7 e unul cu o capacitate de 9 kilograme așa încât să fie unul util unei familii formate din până în 5 persoane. Față e alte modele acesta are culoare gri, facilități smart și o multitudine de facilități utile.
Acest scurt review vrea să vă familiarizeze cu produsul așa încât să faceți o alegere în cunoștință de cauză.

Înainte de toate ar trebui să precizez că acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial.

Avantaje și dezavantaje

Mașina Samsung WW90T734DBX/S7 e una cu o capacitate de 9 kilograme, iar acest lucru nu afectează negativ consumul de resurse deoarece la 100 spălări consum 49 kWh.
Sunt mai multe motive pro și contra, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează:

  • Are cea mai bună eficiență energetică, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 49 kWh per 100 spălări. Adică, foarte puțin.
  • E un model smart, acest lucru presupunând că poate fi controlat de pe un telefon mobil și că are AI Control (personalizarea spălării în funcție de obiceiuri).
  • Are multiple tehnologii „Bubble” precum Quick Bubble, Bubble Soak și Eco Bubble. Acestea contribuie la o spălare cât mai eficientă (din toate punctele de vedere).
  • Sertarul va rămâne mereu curat, fiind vorba despre unul tip StayClean. Această facilitate e întâlnită (sub alt nume) și la alți producători cu renume.
  • Are un număr mare de programe, mai exact 22 (printre care se numără Eco 40-60, Quick Wash etc).

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii dacă vreți ceva cu aspect special, economic și smart.
Pentru a putea fi controlat de pe telefon aveți nevoie de aplicația SmartThings care o găsiți pentru Android și iOS.

Te-ar mai putea interesa