Samsung WW90T654DLX/S7, mașină de spălat rufe Smart pe inox

Samsung WW90T654DLX/S7 este o mașină de spălat cu performanțe destul de mari, motiv pentru care are o adâncime de 55 cm. Mai precis, o mașină cu capacitate de 9 kilograme nu poate fi una din segmentul Slim, adică cu o adâncime de 40-45 cm. E important ca aparatul să nu ocupe mult spațiu, însă dacă o puneți sub mobilierul din bucătărie, atunci nu prea are importanță. Clasa de eficiență energetică este A, deci vorbim de ceam ia bună de pe piață (vorbim de noua etichetare care e mai strictă). Designul e unul foarte elegant și se poate vede că are un panou de control minimalist, iar combinația de negru cu inox arată foarte bine (nuanță de inox mai închisă).

Alternativele sunt următoarele: modelele înguste dacă nu aveți mult spațiu sau chiar cele cu uscător incorporat. Atunci când vrei mai multe dotări sau un design mai compact, vei renunța la eficiență și chiar la performanțe. Nu le poți avea pe toate în același preț sau aceeași carcasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung WW90T554DAX S7

Merită sau nu merită cumpărată?

E un model cu încărcare frontală și e evident din poza de jos, iar panoul de control este mult diferit față de cel prezent la majoritatea mașinilor de spălat. Nu e chiar complet electronic, însă este mai interesant și mie îmi place foarte mult. Mi-aș dori să văd astfel de îmbunătățiri și la concurență, însă poate că nu vă interesează partea aceasta.

Are 22 de programe și de aceea nu putea fi pusă toată lista de programe lângă butonul central. Funcțiile sunt și ele numeroase, iar acelea se datorează unor dotări mai speciale (WiFi, Add Wash, AI Control etc). Chiar dacă este o mașină cu capacitate de 9 kg, consumul la 100 de spălări este de numai 49 kWh, deci se poate.

Concluzie

Consum de energie extrem de mic nu poate fi trecut cu vederea, deoarece nu prea există concurență la acest capitol. Samsung WW90T654DLX/S7 costă ceva mai mult decât restul mașinilor, însă este justificat pentru că vorbim de un serie nouă de tip Smart care poate fi controlată ușor de la distanță sau chiar prin intermediul panoului de control cu interfață prietenoasă.

Te-ar mai putea interesa