Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung WW90M741NOA/LE, mașină de spălat rufe cu Eco Bubble

Mașinile de spălat de la acest brand vin cu tehnologii destul de interesante care nu le veți vedea pe alte mașini de la concurență: Eco Bubble, QuickDrive, AddWash, Bubble Soak și Smart Check. Samsung WW90M741NOA/LE face parte din cea mai avansată serie și se vede din numele său. Bineînțeles, nu poate fi un model îngust cu o capacitate de 9 kg, dar poate fi pus sub blat în bucătărie pentru că are o adâncime de 60 cm. Nu veți avea nevoie de un înlocuitor, eventual doar de un uscător.

Din poze se vede că e la fel de mare ca și restul, iar tehnologiile numeroase nu afectează dimensiunile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are caracteristici generale bune, motiv pentru care clasele de eficiență sunt peste medie. Se pot adăuga ușor article mici care le-ați uitat doar că nu o puteți face oricând, ci numai la începutul programului. Aceasta e perfectă pentru o familie mai numeroasă, însă poate spăla rapid și cantități mai mici de rufe.

Interfața poate fi blocată pentru ca să nu umble copiii la interfața sa în timp ce e activ un program. Butoanele pentru diversele funcții sunt poziționate în jurul ecranului pentru a fi accesate cu ușurință și dacă întâmpină o problemă, o puteți diagnostica cu un telefon (trebuie instalată aplicația corespunzătoare).

Păreri pro și contra

Designul iasă în evidență cu finisajele premium din zona panoului de control, dar și ușa are un aspect atrăgător. Panoul de control nu e complet electronic pentru că butonul rotativ pentru selectarea programelor a rămas. Informațiile despre programul ales și funcțiile sale sunt vizibile chiar și de la distanță, iar voi puteți controla mașina prin intermediul telefonului (Smart Check). Toate acele tehnologii menționate sus sunt importante indiferent cât de des veți folosi acest aparat, iar rufele vor fi spălate perfect.

Samsung WW90M741NOA/LE poate spăla mult mai rapid decât alte modele fără ca rezultatele să aibă de suferit, datorită noului tambur Q-Drum și pulsatorului. Cu alte cuvinte, aveți un program de spălare Super Speed care e perfect pentru rufele de zi cu zi și durata e de numai 39 minute.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu