Samsung WW90M644OPX/LE, mașină de spălat rufe cu Quick Drive

Mașina de spălat rufe Samsung WW90M644OPX/LE vine cu tehnologie de spălare numită Quick Drive care a fost introdusă recent pe noile modele premium. Cu alte cuvinte, nu o veți vedea pe cele mai populare mașini deoarece costă destul de mult și se adresează anumitor utilizatori. Pentru cei care nu știu aceasta reduce timpul de spălare la jumătate fără a compromite performanțele mașinii și consumul de energie scade cu 20%. E posibil acest lucru datorită tamburului special Q-Drum cu o partea din spate mobilă, acea parte se mișcă în diverse direcții.

În acest buget vi se oferă opțiune Add Wash (ușița specială care permite adăugarea de articole chiar și după pornirea programului), Eco Bubble, motor Inverter și panou de control Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru un buget atât de mare mi se pare normal să aibă un panou de control touch care poate fi folosit cu ușurință, deoarece sunt prezente pictograme și toate informațiile necesare. Toate panourile de control digitale prezintă funcția de blocare interfață pentru ca să nu apese cineva accidental butoanele și să modifice programul.

Ca și funcții speciale care nu le-am menționat ar fi: autodiagnosticare și Smart Check. Acestea sunt prezente doar la modele Smart adică puteți folosi telefonul cu Android sau iOS prin intermediul tehnologiei wireless.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii enumerate anterior sunt motive pentru a alege acest model și nu altul. E o investiție foarte bună și recomand chiar să o luați în rate, pentru că nu vă veți descurca cu un model de 6-7 kg. Discutăm de o mașină care o veți folosi mulți ani, motiv pentru care producătorul s-a gândit să adauge o rezistență ceramică (nu se depune atât de mult calcar ca și la cea clasică).

Are niște caracteristici tehnice impresionante dar care le știți deja: încărcare maximă 9 kg, centrifugare maximă de 1400 RPM și consum redus – A+++. Samsung WW90M644OPX/LE reprezintă cea mai performantă alege care o puteți face de la acest brand și care poate fi pusă oriunde doriți deoarece nu are dimensiuni prea mari, cum e în cazul variantelor profesionale.

Te-ar mai putea interesa