Samsung WW90M644OBX/LE, mașină de spălat cu Q-Drum și Q-rator

Mașinile de spălat noi de la acest brand au tehnologii destul de avansate care vor fi de folos. De exemplu, Samsung WW90M644OBX/LE e una dintre ele și face parte din generația modelelor QuickDrive. În plus, se oferă un tambur special Q-Drum care face spălarea mai eficientă, dar să nu uităm nici de aplicația de mobil Q-rator. Bineînțeles, mai sunt și alte tehnologii folositoare care nu trebuie ignorate pentru că nu le oferă alte branduri – Eco Bubble, Bubble Soak, Eco Drum Clean+, Ceramic Heater și sertarul StayClean.

Modelul din imagine arată foarte bine datorită finisajelor și culorii moderne – inox, iar locul perfect ar fi în bucătărie sub blat alături de restul aparatelor chiar dacă e un model clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de încărcare de 9 kg e valoare maximă și unele programe cer o cantitate mai mică pentru că ciclurile sunt diferite (beneficiază de un tratament special). La fel pot spune și despre capacitatea de stoarcere. Programele de spălare numeroase sunt un plus pentru orice aparat deoarece puteți obține cele mai bune rezultate. Programul scurt sau rapid e perfect pentru haine puțin murdare, durata fiind de numai 15 minute.

Păreri pro și contra

Consider că merită aleasă datorită tehnologiilor avansate care le-am menționat mai sus și nu e singura mașină cu acestea. Culoarea joacă un rol foarte important dacă restul aparatelor sunt pe inox sau o culoare similară. Performanțele sunt superioare și mă refer la următoarele caracteristici: capacitate de 9 kg, 1400 rpm și clasă energetică A+++. Eficiența e cea mai bună la astfel de aparate și se vede pe factura de la energie, astfel că se recuperează o parte din investiție (depinde și cât de de s o folosiți).

Un model ca acesta e perfect pentru o familie de 3-4 persoane, conform producătorului, însă voi puteți spăla cât de des doriți cu ea. Samsung WW90M644OBX/LE e un aparat electrocasnic Smart pentru că oferă numeroase funcții și un control prin telefon mobil. Panoul de control digital e necesar atunci când e vorba de un număr mare de programe de spălare, dar și de funcții diverse.

Te-ar mai putea interesa