Samsung WW90M644OBW/LE, model QuickDrive cu Eco Bubble

Samsung WW90M644OBW/LE e un model premium de mașină de spălat rufe, iar din această cauză oferă o capacitate de spălare de 9 kg, 1400 rotații și clasa de eficiență energetică A++.
Ca oricare altă mașină modernă și aceasta are motor inverter care garantează consum energetic mic, silențiozitate și durabilitate (astfel de modele sunt garantate 10 ani).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multiple funcții și tehnologii. Este un aparat fiabil, lucru care se poate vedea din garanția de 2 ani extensibilă la mai mult și faptul că e realizat din materiale de calitate.
Aspectiv arată de nota 10, iar acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Panoul de comandă e reprezentat de un ecran mare și comandă touch.


Pentru

Samsung WW90M644OBW/LE are o eficiență energetică foarte bună (clasa A+++) deoarece are un consum anual de 130 kWh. Iar, consumul de apă e de 9400 litri.
Datorită capacității mari de 9kg acest aparat poate spăla pentru 5-7 membri fără probleme. În acest fel aparatul e unul perfect pentru familii mari ori pentru pensiuni.
Nivelul de zgomot e unul normal, adică 49 decibeli la spălare și 73 la centrifugare.
Utilizarea e una simplă deoarece vorbim despre un aparat cu puține butoane, adică cu panou de comandă touchscreen.
E un aparat Quick Drive, iar acest lucru înseamnă că puteți spăla aceeași cantitate în jumătate de timp cu energie electrică redusă cu 20 procente.
E o mașină modernă putând fi controlată de pe un telefon smart cu o aplicație specifică. În acest fel aveți și programe specifice fiecărui tip de țesătură.

Contra

Singurul aspect negativ ar fi cel de preț, însă banii o să vi-i recuperați pe parcursul utilizării deoarece consumul de resurse e unul minim.

Concluzii

Modelul acesta e unul de top pentru cei interesați de ceva durabil/fiabil și economic.
Durabilitatea e dată și de faptul că aparatul vine cu rezistență ceramică precum și cu motor inverter.
Economii se pot face prin utilizarea programului rapid (de 15 minute), programelor specifice ori prin programul EcoBubble.

Te-ar mai putea interesa