Samsung WW90J5446EW/LE, model de 9kg cu Eco Bubble şi Diamond Drum

Samsung WW90J5446EW/LE e o maşină utilă persoanelor interesate să spele pentru 5-7 persoane într-un mod cât mai eficient. Electrocasnicul e bun pentru acasă cât şi o pensiune, iar economiile se vor vedea de la o lună la alta.

Modelul acesta are un bun Vezi prețul special de azi » şi pe aceşti bani primim un aparat care vine cu o capacitate mare, consum mic de curent şi o mulţime de facilităţi utile. Din poza de alături puteţi vedea că acest aparat are un panou de comandă simplu şi că are logoul EcoBubble. În ciuda capacităţii mari aparatul are nişte dimensiuni normale de 55x60x85 (AxLxÎ cm), iar greutatea e de 61kg.


bun Vezi prețul special de azi »

Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW90J5446EW/LE e una care beneficiază de o capacitate de 9 kg, iar din această cauză poate fi utilizată pentru acasă (familii mari) cât şi în scopuri comerciale (pensiuni, restaurante etc).
Motorul din acest aparat e unul de tipul Digital Inverter, având o garanţie de 10 ani, funcţionare economică şi silenţioasă.
Pentru ca rufele să nu fie afectate negativ aparatul are Tambur Diamond (Diamond Drum), şi în felul acesta rufele vor rămâne mai mult timp ca noi.
Printre cele 16 programe acest aparat are şi program rapid de 15 minute. Acesta e util în cazul în care vă doriţi să spălaţi o cantitate redusă de rufe ori dacă nu sunt prea murdare.
Îngrijirea/întreţinerea aparatului nu e complicată, acest aparat având funcţia StayClean precum şi Smart Check. Ultima e pentru o depanare rapidă în cazul în care e vreo problemă cu maşina, iar prima presupune că are sertar care rămâne mereu curat.

Dacă aveţi o familie numeroasă ori vă doriţi un aparat care să spele o cantitate foarte mare de rufe atunci modelul acesta ar fi pentru dvs. Chiar dacă are o cuvă mare, economiile de curent sunt unele mari având o eficienţă energetică A+++ (consum energetic anual de 130 kWh), aceasta fiind datorată faptului că are motorul inverter, EcoBubble şi diverse caracteristici care reduc consumul de curent.

Te-ar mai putea interesa