Samsung WW8NK52E0VW/LE, model slim cu clasa A3+

Samsung WW8NK52E0VW/LE e o maşină de spălat rufe cu o capacitate medie şi caracteristica slim (adică e compactă). Dimensiunile sale sunt de 45x60x85 axlxî cm, iar după adâncimea sa vedeţi că e un aparat mai mic decât maşinile de spălat standard.
Este şi un aparat economic prin faptul că are un consum anual de 136 kWh. Nici consumul de apă nu e mare, acesta fiind de 8100 litri pe an. Datorită consumului redus de electricitate se încadrează în clasa A+++ de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se evidenţiază prin faptul că arată bine, vine cu caracteristici moderne şi e uşor de folosit.


Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW8NK52E0VW/LE e una care înglobează Eco Blubble şi Add-Wash. Prima facilitate presupune o spălare eficientă chiar şi la temperaturi scăzute deoarece foloseşte bule. A doua facilitate (Add-Wash) presupune faptul că aparatul permite adăugarea rufelor chiar dacă ai apăsat butonul start.
Motorul maşinii e unul tip Inverter, iar avantajele unui astfel de motor ar fi durabilitatea, consumul scăzut de curent şi că are un nivel de zgomot scăzut.
Nivelul de zgomot la spălare e de 56 decibeli, iar la centrifugare e de 75.
Pe lângă numeroasele programe acest aparat are program rapid care e de 15 minute şi se adresează unei cantităţi mici de rufe care nu sunt aşa de murdare.
Alte lucruri caracteristice Samsung care le întâlnim pe acest model ar fi tamburul Diamond Drum, Bubble Soak (înlătură o gamă variată de pete) şi Smart Check.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are uscător integrat.

De final pot pune că acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru o familie de 4-5 persoane care spală frecvent şi vrea să facă economie. Cel mai mare atuu ar fi că e compact (slim) şi de aceea va ocupa mai puţin loc.

Te-ar mai putea interesa