Samsung WW80T534DAX/S7, model SmartThings de 8kg

Samsung WW80T534DAX/S7 este o maşină de spălat de culoare inox pentru persoanele care vor să spele o cantitate mare de rufe cu un consum mic de resurse (curent, apă, detergent). E un model smart, lucru sesizabil prin inscripţia SmartThings de pe panoul de comandă.

Modelul acesta e disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se poate vedea că arată foarte bine. Designul e unul plăcut cu un panou de comandă minimal. Se poate vedea că poate fi controlat de pe un telefon smart deoarece are desenat un telefon şi inscripţa mai sus amintită.
Cred că puteţi vedea din poză că are un număr mic de butoane şi de inscripţii.
Modelul acesta e pe un inox mai închis la culoare, dar există şi un model pe alb numit WW80T534DAW/S7. Diferenţa dintre acestea două e de culoare şi de preţ.

Păreri pro şi contra

Cum ne-a obişnuit Samsung şi acest model are Eco Bubble, adică spălare cu apă la temperaturi mici aşa încât să se facă economii de resurse. Detergentul e transformat în bule şi va pătrunde mai bine în ţesături.
Motorul care echipează acest aparat e unul tip Digital Inverter care se evidenţiază prin durabilitate, eficienţă şi nivel de zgomot redus.
Faţă de alte modele acesta are Auto Dispense care are rol de a distribui automat cantitatea corespunzătoare de detergent şi balsam.
Întreţinerea nu e prea complicată deoarece are program Drum Clean+ care elimină murdăria şi bacteriile, iar aparatul vă anunţă când e necesară folosirea acestui program. Sertarul pentru detergent e unul StayClean care va rămâne mereu curat, fără reziduuri inestetice.
Dacă vreţi să igienizaţi hainele atunci puteţi folosi programul Hygiene Steam care are rol de igienizare precum şi de a îndepărta murdăria persitentă.
În cazul în care pe haine sunt pete persistente atunci vă va ajuta Bubble Soak care e o funcţie de 30 minute.

Te-ar mai putea interesa