Samsung WW80R421HFX/LE, maşină de spălat de culoare inox cu Eco Bubble

Samsung WW80R421HFX/LE e o maşină de spălat rufe modernă pentru o familie formată din 4-6 persoane care doreşte să spele de 2-3 ori pe săptămână. Chiar dacă are o capacitate mare de 8kg nu consumă prea mult curent întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum energetic mediu de 157 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.

Samsung WW80R421HFX LE

Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW80R421HFX/LE e realizată cu piese de calitate precum ceramic heater, motor Digital Inverter şi altele. Motorul e garantat la 10 ani, iar alte caracteristici (pe lângă durabilitate) ar fi consumul redus de curent şi nivelul de zgomot redus.
Volt Control e o caracteristică care presupune că aparatul e protejat de daune cauzate de tensiuni instabile. Nici nu ştiţi câte maşini de spălat se strică sau nu funcţionează corespunzător deoarece tensiunea nu e stabilă în România. Cu această caracteristică maşina dvs. e protejată, mai exact e protejată sursa.
Despre Eco Bubble nu cred că mai trebuie să fac nicio menţiune deoarece e o tehnologie prezentă aproape pe toate maşinile de la Samsung. Aceasta presupune că la temperaturi scăzute detergentul e transformat în bule şi pătrunde rapid în ţesături. În felul acesta se economiseşte energie şi timp.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot la spălare e unul scăzut de 57 decibeli, iar la centrifugare e de 73 decibeli.
Din păcate nu are uscător integrat, însă dacă vă interesează ceva cu uscător atunci ar fi modelul WD90. Avantajul unui astfel de model ar fi că e nn aparat 2 în 1 şi va ocupa puţin loc.
Despre modelul de faţă ar mai trebui să adaug că are dimensiuni reduse de 45x60x85 axlxî cm. După adâncime puteţi vedea că e vorba despre un model slim care e o foarte bună alternativă la o maşină de spălat cu încărcare verticală.

Te-ar mai putea interesa