Samsung WW80R421HFX/LE, maşină de spălat de culoare inox cu Eco Bubble

Samsung WW80R421HFX/LE e o maşină de spălat rufe modernă pentru o familie formată din 4-6 persoane care doreşte să spele de 2-3 ori pe săptămână. Chiar dacă are o capacitate mare de 8kg nu consumă prea mult curent întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum energetic mediu de 157 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW80R421HFX/LE e realizată cu piese de calitate precum ceramic heater, motor Digital Inverter şi altele. Motorul e garantat la 10 ani, iar alte caracteristici (pe lângă durabilitate) ar fi consumul redus de curent şi nivelul de zgomot redus.
Volt Control e o caracteristică care presupune că aparatul e protejat de daune cauzate de tensiuni instabile. Nici nu ştiţi câte maşini de spălat se strică sau nu funcţionează corespunzător deoarece tensiunea nu e stabilă în România. Cu această caracteristică maşina dvs. e protejată, mai exact e protejată sursa.
Despre Eco Bubble nu cred că mai trebuie să fac nicio menţiune deoarece e o tehnologie prezentă aproape pe toate maşinile de la Samsung. Aceasta presupune că la temperaturi scăzute detergentul e transformat în bule şi pătrunde rapid în ţesături. În felul acesta se economiseşte energie şi timp.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot la spălare e unul scăzut de 57 decibeli, iar la centrifugare e de 73 decibeli.
Din păcate nu are uscător integrat, însă dacă vă interesează ceva cu uscător atunci ar fi modelul WD90. Avantajul unui astfel de model ar fi că e nn aparat 2 în 1 şi va ocupa puţin loc.
Despre modelul de faţă ar mai trebui să adaug că are dimensiuni reduse de 45x60x85 axlxî cm. După adâncime puteţi vedea că e vorba despre un model slim care e o foarte bună alternativă la o maşină de spălat cu încărcare verticală.

Lasă un comentariu