Samsung WW80M644OPW/LE, mașină de spălat rufe clasa A3+

Samsung WW80M644OPW/LE este o mașină apărută la început de an 2018 și se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine și să poată spăla eficient o cantitate mare de rufe. Are o capacitate de 8 kilograme, iar acest lucru înseamnă că aparatul poate spăla pentru 3-4 persoane sau chiar mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e eficient energetic. Mai exact are 116 kWh, iar acestui consum îi corespunde clasa A+++ de eficiență energetică. Că am scris despre eficiență trebuie să spun că și la centrifugare stă bine, având clasa A cu 1400 rotații.


Pro

Modelul Samsung WW80M644OPW/LE e unul eficient energetic, fiind vorba despre un aparat cu un consum anual de 8100 litri și 116 kWh. Este vorba despre consumul de apă și de curent.
Capacitatea de încărcare e una mare de 8 kilograme, iar în acest fel poate spăla bine pentru 3-4 persoane.
Nivelul de zgomot e unul deloc mare, fiind vorba despre 49 decibeli la spălare și 73 la centrifugare.
Numărul de programe e unul mediu, mai exact e vorba despre 14 printre care se numără programul rapid de 15 minute.
Vine cu o multitudine de facilități cum ar fi AddWash (acea ușiță suplimentară), Ceramic Heater (rezistență ceramică), Digital Inverter (motor eficient energetic și mai durabil pentru că are o garanție de 10 ani) și altele.
AddWash e o caracteristică despre care putem spune că vă oferă posibilitatea să adăugați rufe după ciclul de spălare prin intermediul unei uși suplimentare.

Contra

Singurul aspect negativ ar fi că nu are uscător integrat. 😉 Altfel, puteți citi concluziile de mai jos.

Concluzii

În rest, e un aparat aproape de perfecțiune cu Eco Bubble, motor Direct Drive și o eficiență energetică care cu greu poate fi egalată de alte modele de pe piață.
Nu am menționat faptul că acest model vine și cu Quick Drive care e o caracteristică despre capabilă de a spăla rufe în jumătate din timp fără niciun compromis.

Te-ar mai putea interesa