Samsung WW80J5545FW/LE, mașină de spălat cu capacitate de 8kg

Arată foarte bine pentru un molde în acest buget și chiar dacă Samsung WW80J5545FW/LE pare să aibă o ușă mare, ea nu e chiar atât de mare. Totuși, trebuie apreciat designul acestui model care e reușit, adică combinația de negru lucios, argintiu și alb e destul de plăcută. Ca și tehnologii, acest model oferă tambur Diamond Drum și spălare cu EcoBubble, dar veți observa și un număr mare de programe (câteva sunt ceva mai speciale).

Alături de acest model puteți alege chiar și un uscător de rufe, pentru că nu toți avem loc și timp pentru rufele umede. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, are încărcare frontală și se poate observa din poza de sus. Ușa nu e chiar atât de mare, dar încărcare cu rufe nu va fi o problemă. Afișajul electronic e destul de vizibil chiar și seara, iar cel LCD e mai vizibil pe timp de zi. Nu poate fi o mașină îngustă cu așa caracteristici tehnice și dotări. Nu are o centrifugare care ar trebui neglijată – 1400 RPM, astfel programele durează mai puțin. O mașină performantă oferă programe ceva mai scurte dar și posibilitate de amânare a programelor.

Nu voi enumera toate programele sale și funcțiile disponibile. Poate ocupa mult spațiu dacă nu aveți loc sub blat în bucătărie și trebuie să o puneți într-o baie mai îngustă. Mașina de spălat de mai sus poate face față unei cantități mari de rufe doar că unele progame de spălare au performanțe limitate (așa e la toate programele de spălare).

Păreri pro și contra

Cred că merită încercat deoarece are caracteristici tehnice suficient de bune pentru cât costă, iar rezultatele sunt mai bune decât la mașinile de spălat clasice. Consumul d energie e foarte mic la modelele cu clasă de eficiență A+++.

Samsung WW80J5545FW/LE seamănă destul de mult cu modelul prezentat mai jos doar cu ușa are o formă mai simplă, iar anumite caracteristici tehnice pot fi diferite. Eu am pus prezentarea de jos pentru a vă face o idee despre această serie și cum a evoluat puțin designul în ultimii ani.

Te-ar mai putea interesa