Samsung WW80J5446FX/LE, mașină de spălat cu Bubble Soak

Mașina de spălat rufe Samsung WW80J5446FX/LE e una dintre cele mai bune soluții în acest preț deoarece are specificații foarte bune, EcoBubble, motor Digital Inverter, tambur Diamond Drum, Bubble Soak, diagnosticare rapidă Smart Check și ușă Crystal Glossy. Tehnologia Bubble Soak se aseamănă cu cea EcoBubble, doar că e vorba de un ciclu suplimentar (se adresează țesăturilor pătate) și rezultatele vor fi foarte bune. Ai impresia că e vorba de o ușă cu un diametru ceva mai mare, însă doar partea de față are un design ieșit din comun. Chiar dacă poate spăla mult – 8 kg de rufe, veți observa că adâncimea sa e de 55 cm, deci nu va ocupa mult spațiu.

Din poza de jos se poate observa destul de ușor că acest model e unul premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă vă decideți să o puneți sub blatul din bucătărie, în timpul funcționării se poate bloca interfața aparatului pentru ca cei mici să nu umble. Veți observa un număr destul de mare de programe de spălare care le alegeți în funcție de țesături. Ca la multe alte mașini, programele au anumite limitări și anumiți parametrii pot fi inferiori (mă refer la centrifugare și capacitate de încărcare). Chiar dacă capacitatea de 8 kg e cea maximă, la unele programe trebuie să înjumătățiți cantitatea.

Capacitatea de centrifugare evidențiază cât de bine va stoarce mașină la finalul programului și în acest caz nu cred că mai e necesar un uscător de rufe.

Păreri pro și contra

Panoul de control e unul ușor de folosit și unele funcții speciale sau cicluri de spălare pot fi alese cu ușurință. Bineînțeles, acesta e puțin mai avansat decât panoul de pe mașina de spălat anterioară. Motivele pentru care ar trebui să optați pentru acest aparat, sunt tehnologiile care le-am menționat sus și cred că vor fi de folos indiferent cum decideți să spălați.

Acest model Samsung WW80J5446FX/LE e unul destul care face parte din noua generație și se poate vedea după cum arată și se asortează perfect alături de alte aparate care sunt pe inox. În prezentarea de jos vă este demonstrată acea tehnologie de spălare care am menționat-o sus.

Te-ar mai putea interesa