Samsung WW80J5345MW/LE, mașină de spălat haine cu EcoBubble

Mașina de spălat rufe Samsung WW80J5345MW/LE face parte din cea mai recentă serie de la acest producător. Noua generație oferă un panou de control puțin îmbunătățit, eficiență energetică superioară și funcție Depanare simplă (cu ajutorul telefonului). Această funcție de diagnosticare e prezentă și la alte branduri, dar nu pe orice serie (doar pe cele premium). Oricum, nu veți avea probleme cu aceste modele deoarece sunt oferite de un brand experimentat în acest domeniu, motiv pentru care fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Dacă un model simplu nu vă este pe plac, acesta poate fi cea mai bună alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe mașini de spălat de pe piață sunt cu acest tip de încărcare – frontal, deoarece mulți utilizatori nu sunt interesați de spațiul e economisit. Cele cu încărcare superioară au o lățime de numai 40, însă sunt ceva mai înalte. Dacă tot vreți să aveți un model pentru o baie îngustă sau poate că holul e locația perfectă pentru ea, atunci vă recomand să alegeți un model cu adâncime de maxim 45 cm (sunt de tip Slim).

Acesta are caracteristici tehnice destul de bune: capacitate de încărcare maximă de 8 kg, centrifugare maximă de 1200 RPM și clasă energetică A+++. Butonul central e cel pentru programe și veți vedea că sunt prezente destul de multe – 14. Puteți bloca butoanele dacă aveți copii neastâmpărați și nu vreți ca ei să umble la mașină în timpul funcționării. În plus, sunt prezente dotări ceva mai interesante și care îmbunătățesc rezultatele: Eco Bubble, rezistență ceramică și Diamond Drum.

Păreri pro și contra

Oferă suficient de multe programe de spălare, un consum redus de energie și rezultate pe măsura așteptărilor. Chiar dacă nu e vorba de un model accesibil, prețul e justificat de numărul mare de dotări și de performanțele sale.

Samsung WW80J5345MW/LE poate fi un bun înlocuitor pentru vechiul model care nu oferă prea multe caracteristici speciale utile. Aveți destule motive pentru a alege o mașină de spălat rufe nouă, iar un model similar poate fi văzut în prezentarea de mai jos.

Te-ar mai putea interesa