Samsung WW80A6S28AE/S7, mașină de spălat rufe cu 1200 RPM

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este un model recent lansat și se poate vedea doar după cum arată. Aici mă refer strict la panou de control care este mai compact și o să vă placă. Este vorba de Samsung WW80A6S28AE/S7 care oferă ceva mai multe programe de spălare și care acum sunt vizibile pe ecranul din dreapta, dar butonul de selectare al programelor a rămas în zona centrală. Cu alte cuvinte, nu vorbim de un control complet digital, ci doar de o combinație ceva mai interesantă.

Vorbim de o întreagă serie care oferă niște caracteristici noi, dar și altele vechi că doar anumite tehnologii încă sunt foarte utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung WW80T504DAE S7

Merită sau nu merită cumpărată?

Aici vorbim de varianta cu capacitate de 8 kg, însă sunt și cu capacitate de de 9 kg (Samsung WW90T534DAT/S7) în caz că vreți un plus de performanță și spațiul vă permite. Spun asta pentru că cel de sus are o adâncime de numai 45 cm, iar capacitate de încărcare influențează dimensiunile aparatului. Așa că aș putea spune că modelul prezentat este unul destul de compact și de aceea poate fi pus cam oriunde.

Consumul de energie este acceptabil ținând cont de preț și performanțe, însă nu vorbim de cea mai bună clasă de eficiență de pe piață. Din ce am văzut, mașinile de spălat Clasa A au adâncime mult mai pentru că sunt gândite diferite și folosesc altfel de componente. Chiar și așa, modelul prezentat sus consumă numai 83 kWh, însă e loc de mai bine.

Lăsând la o parte programele și funcțiile sale, ar trebuie să menționăm și ceea ce nu se vede, adică tehnologiile incorporate: AquaProtect, Eco Bubble, motor Digital Inverter, QuickDrive, AI Control, Quick Bubble și Drum Clean+. Multe dintre acestea le cunoașteți de pe modelele din seriile precedente.

Concluzie

Mă gândesc că v-am convins cu acest model și calitatea este conform așteptărilor, că doar vorbim de un brand de top. Samsung WW80A6S28AE/S7 oferă destul de multă, iar acea interfață nouă AI Control, chiar este interesantă, însă mai sunt și alte modele cu un astfel de design, doar culoare poate fi diferită.

Te-ar mai putea interesa