Samsung WW70TA046AX/LE, model de culoare inox cu clasa A3+

Samsung WW70TA046AX/LE e o maşină de spălat rufe deosebită prin aspect şi funcţionalitate. E un model de culoare inox închis alternativă la modelul alb despre care am scris de curând.
De la început trebuie să menţionez că vine cu cele mai noi tehnologii de la Samsung precum: Eco Bubble, Bubble Soak şi Digital Inverer.
Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi ar trebuie adăugat faptul că are eficienţă energetică A+++ cu un consum anual de 103 kWh.

Păreri pro şi contra

Precum în cazul altor modele de la Samsung şi WW70TA046AX/LE e unul la care utilizarea nu presupune prea mari bătăi de cap întrucât are Drum Clean şi StayClean. Primul lucru presupune existenţa unui program numit Eco Drum Clean care curăţă tamburul. Maşina ne anunţă când e necesară utilizarea acestui program. Sertarul StayClean e unul modern care va fi mereu curat, fără urme de detergent.
Pentru pete persistente acest aparat are Bubble Soak care e o funcţie activată de la buton şi durează 30 minute.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 54 decibeli la spălare, iar la stoarcere e de 74. Trebuie ţinut cont de faptul că viteza maximă de centrifugare e de 1400 rotaţii.
Vine cu mai multe programe printre care trebuie menţionat cel Eco 40-60 şi rapid (15 minute Quick Wash). Un program pentru igienizare e Hygiene Steam care foloseşte aburi pentru îndepărtarea murdăriei persistente şi organismele dăunătoare (bacterii, alergeni etc).
Motorul e unul tip Digital Inverter, acesta e certificat să funcţioneze 23 ani, iar pe lângă durabilitate se evidenţiază prin eficienţă energetică şi nivel de zgomot scăzut.

Contra ar fi că nu are Add Wash, adică acea caracteristică de a putea adăuga rufe chiar dacă a început spălarea.
Un alt aspect negativ e că nu este silm, dimensiunile sale fiind de 60x85x55 lxîxa cm.

Te-ar mai putea interesa