Samsung WW70TA046AE/LE, mașină cu Bubble și Steam

Samsung WW70TA046AE/LE e o mașină de spălat utilă unei familii formate din 3-4 persoane deoarece capacitate a de spălare e de 7kg.
Cum ne-au obișnuit cei de la Samsung, mașina de față vine cu tehnologii Bubble și Steam așa încât să se spele bine și eficient energetic.

Modelul de față vine la un super preț, iar pe acești bani primim un produs premium care are noua clasă B de eficiență energetică. Din poză se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu ușa neagră.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Samsung WW70TA046AE/LE vine cu mai multe atuuri, iar cele mai importante sunt următoarele:
– Are clasa B de eficiență energetică cu un consum energetic de 52 kWh la 100 spălări.
– Este echipat cu Eco Bubble și Bubble Soak. Primul lucru presupune spălare la temperaturi mici prin transformarea detergentului în bule. În acest fel se economisește curent.
Bubble Soak ajută la eliminarea petelor, fiind o opțiune care durează 30 minute.
– Întreținerea e una simplă întrucât are sertar care va rămâne mereu curat, caracteristică denumită sertar StayClean.
– Cuva e una din inox așa încât aparatul să fie cât mai durabil.
– Are Steam (abur) care presupune reîmprospătarea rufelor sau o igienizare profundă.

Din păcate nu incorporează funcție de uscător și nici nu e smart (nu poate fi controlată de pe un telefon mobil). În schimb are funcția numită Smart Check care presupune diagnosticarea mașinii cu ajutorul aplicației Smart Washer.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 55x60x85 axlxî cm. Aparatul nu e unul slim. Greutatea sa e una de 65kg așa încât să poată fi transportat cu ușurință de 2 persoane.

Per ansamblu acest model se va dovedi suficient pentru o familie formată din 4 persoane care vrea să spele rapid, bine și eficient energetic.
Despre producătorul Samsung trebuie scris că e unul serios și că alegând un model de la ei o să faceți o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa