Samsung WW70T4020EE/LE, model clasa A+++ pentru 7kg

Samsung WW70T4020EE/LE e o maşină de spălat rufe clasică cu dotări la zi precum Steam, motor Inverter şi eficienţă energetică A+++. Capacitatea de 7kg o face optimă pentru o familie de 3-4 membri.

Modelul acesta vine la un preț bun, iar pe aceşti bani primim un aparat uşor de utilizat de oricine deoarece e un model clasic… după cum am scris mai sus.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare albă cu un panou de comandă minimal.


Păreri pro şi contra

Nu veţi avea prea multe bătăi cu întreţinerea deoarece are sertar StayClean şi Drum Clean.
Drum clean presupune că maşina de spălat va fi curată la interior. În acest sens aparatul are program Drum Clean care îndepărtează murdăria şi bacteriile. Aparatul anunţă când e nevoie să foloseşti acest program.
Sertarul StayClean presupune că locaşul pentru detergent va fi mereu curat şi igienizat.
Aparatul se foloseşte de abur pentru igienizarea rufelor. Astfel, vine cu programul Hygiene Steam care e un program de igienizare care îndepărtează murdăria şi 99 procente dintre bacterii.
Consumul energetic anual e de 157 kWh şi îi este atribuită clasa A+++ de eficienţă energetică.
Motorul care echipează electrocasnicul e unul Digital Inverter garantat la 10 ani şi se diferenţiază faţă de alte modele (non inverter) prin eficienţă energetică, silenţiozitate şi nivel scăzut de zgomot. Producătorul menţionează că acest aparat e certificat să funcţioneze 23 ani.
Printre numeroasele programe are şi program rapid de 15 minute numit Quick Wash.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că la spălare are54 decibeli, iar la centrifugare are 74.
Din păcate nu e un model slim, dar are nite dimensiuni de 60x85x55 lxîxa cm.
Un alt lucru care poate fi dezamăgitor pentru unii e faptul că nu vine cu caracteristici smart. Adică nu poate fi controlat de pe un telefon şi nici nu are conectivitate wireless.

Per ansamblu acest model e unul recomandat celora care vor un aparat simplu de utilizat, cu puţine butoane, eficient energetic şi de la un brand cu reputaţie.

Te-ar mai putea interesa