Samsung WW70T302MBS/LE, mașină de spălat rufe compactă

Noua generație de mașini de spălat rufe oferă un design diferit și performanțe satisfăcătoare pentru buget. Un model interesant este Samsung WW70T302MBS/LE care oferă o capacitate de încărcare de cel mult 7 kg. Sunt mai multe modele care fac parte din această serie și designul rămâne neschimbat. Totuși, adâncimea poate să difere în funcție de capacitatea de încărcare, astfel că varianta de jos are o adâncime de numai 44 cm.

Arată bine pe argintiu cu ușă neagră și o puteți pune alături de alte aparte cu design similar sau poate aveți stabilită o altă locație pentru ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu necesită incorporare dar voi îi puteți alege un corp special pentru bucătărie și chiar cu ușă dacă nu vreți ca acest aparat să fie vizibil. Poate fi poziționat mai în spate pentru că are o adâncime redusă și chiar aproape de chiuvetă dacă aveți nevoie de un robinet și de o scurgere. Ecranul digital nu este foarte mare, însă informația se vede destul de bine. Un număr mare de programe de spălare (14) este un plus pentru că puteți alege programul în funcție de țesătură, grad de murdărie și cantitate.

Nu le voi enumera pentru că le puteți vedea ușor din imaginile de prezentare. Trebuie să menționez că sunt destul de diversificate și nu cred că lipsește vreunul.

Păreri pro și contra

Vine cu Smart Check pentru a identfica ușor o eventuală problemă (dacă vi se afișează o eroare pe display). Se poate lăuda cu o clasă energetică bună deoarece vorbim de un consum de numai 69 kWh la 100 de cicluri. Alegeți care model vi se potrivește, iar cel de sus are un raport preț/performanță destul de bun. Are motorul Digital Inverter care este mai eficient, silențios și fiabil decât cel universal.

Samsung WW70T302MBS/LE este unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand și care pot fi amplasate aproape oriunde datorită dimensiunilor reduse. Poate că nu are cele mai multe tehnologii, însă va impresiona la partea de funcții speciale: Drum Clean (curățare tambur), Quick Wash (spălare în numai 18 minute) și Delay End (amânare program).

Te-ar mai putea interesa