Samsung WW70M644OPX/LE, model premium cu Quick Drive

Modelul Samsung WW70M644OPX/LE e unul premium care are o mulțime de tehnologii utile și reprezintă vârful de gamă al producătorului Samsung. E un aparat perfect pentru cei interesați de un aparat economic și foarte performant.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și cum se poate vedea din imaginea de alături e dotat cu caracteristica Add Wash.
Din imaginea alăturată se mai poate observa panoul de comandă modern cu un display mare și clar.


Avantaje

E un aparat foarte fiabil, iar acest lucru rezultă și din faptul că are motor de tip Digital Inverter. Un astfel de motor e garantat la 10 ani.
Clasa de eficiență energetică e A+++, iar acest lucru e datorat Eco Bubble, QDrive/Quick Drive și altor caracteristici. Cu ajutorul QuickDrive acest aparat poate spăla cu 20% mai puțin curent într-un timp cu 50% mai mic.
Este dotat cu Ceramic Heater, adică rezistență ceramică, iar din această cauză aparatul e unul mai durabil.
Capacitatea de 7kg face acest aparat unul perfect pentru familii cu 3-5 membri. Pe unele site-uri scrie că e pentru 3 persoane, dar se poate spăla și pentru mai multe.
Pentru pete serioase există funcția Bubble Soak care oferă posibilitatea înlăturării unei mari varietăți de pete.
Facilitatea Eco Drum Clean păstrează mașina de spălat curată întrucât înlătură 99,9 din bacteriile care cauzează mirosuri.
Ușița mică poartă numele de AddWash și oferă posibilitatea adăugării de articole textile, detergent și balsam în timpul spălării, cu condiția ca temperatura tamburului să fie sub 50 grade.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj e cel de preț deoarece acest aparat costă ceva mai mult în comparație cu alte modele de 7kg, dar are un consum energetic mai mic și poate spăla mai repede.

Concluzii

Samsung WW70M644OPX/LE e un model Add-Wash de la sfârșitul anului 2018 care se adresează celora interesați de ceva eficient și ușor de manevrat.
Dacă vreți să spălați ceva foarte rapid atunci există programul de 15 minute care reprezintă programul rapid.
Ceva deosebit e faptul că aparatul poate fi controlat de la un telefon mobil așa încât pentru fiecare tip de țesătură există un program specific, dar există și alte funcții care pot fi citite aici.

Te-ar mai putea interesa