Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung WW70K42106W/LE, model clasa A+++ cu capacitate de 7kg

Pe piaţă există variate maşini de spălat, dar acest model Samsung WW70K42106W/LE se adresează celora interesaţi de un aparat cu capacitatede 7kg care să consume puţin curent şi care să aibă o adâncime de 45 centimetri (e un aparat care nu va ocupa mult spaţiu şi poate fi considerat ca fiind slim).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi al caracteristicilor. Din poza alăturată puteţi vedea că aparatul e unul alb cu panou de comandă minimal de tip mecanic.


Păreri pro şi contra

Samsung WW70K42106W/LE are nişte dimensiuni compacte de 45x60x85 AxLxÎ cm şi o greutate redusă de 55kg. Acestea fac ca aparatul să ocupe puţin spaţiu şi să fie uşor de montat.
Pentru economii de resurse acest model e dotat cu Eco Bubble. Acest lucru presupune că apa nu e încălzită prea tare, iar detergentul e transformat în bule pentru pătrunde mai bine în ţesături.
Motorul e de tip Digital Inverter cu o garanţie de 10 ani, iar faţă de un motor convenţional asigură o eficienţă energetică superioară, zgomot redus şi performanţă de lungă durată.
Are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 140 kWh pe an. Iar, consumul de apă nu e nici el exagerat întrucât vorbim despre 7400 litri pe an.
Având o capacitate de 7kg acest aparat e mai mult decât suficient pentru o familie cu 3-4 persoane.
E realizat din materiale de calitate întrucât rezistenţa e una ceramică cu o durată de viaţă de 100 ori mai mare decât a uneia normale.
Vine cu 12 programe printre care e cel rapid de 15 minute.
Vine cu o alternativă la Diamond Drum, adică cu Swirl Drum aşa încât aparatul să aibă grijă de ţesături.

Dacă vă doriţi un electrocasnic eficient la spălarea rufelor atunci acest model ar fi recomandarea mea, iar un alt atuu e faptul că ocupă puţin spaţiu fără a face compromis la capacitatea cuvei.
Garanţia standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3-4 pe bani puţini.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu