Samsung WW70J5545FW/LE, model Eco Bubble cu 1400 rotații

Anul 2017 e unul în care mulți producători au scos mașini de spălat smart, iar printre aceștia se numără Samsung care a scos modelul Samsung WW70J5545FW/LE. Acest model e unul care poate fi depanat cu ajutorul unui telefon cu soft smart, iar acest lucru ne va ajuta în sensul că ne scutește de drumuri la service.
Vine la pachet cu facilități moderne cum ar fi Eco Bubble, Diamond Drum și motor digital inverter (garantat 10 ani).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și care spală eficient o cantitate mare de rufe (până în 7 kilograme). Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model. Are un design elegant cu ușă transparentă numită Crystal Gloss.


Caracteristici

Modelul Samsung WW70J5545FW/LE e unul cu încărcare frontală care dispune de o centrifugare la 1400 rotații și clasa A+++ de eficiență energetică. Puteți spăla o cantitate însemnată de haine întrucât are o capacitate de 7 kilograme. Acest ultim lucru face aparatul unul numai bun pentru o familie cu 4-5 persoane ori utilizarea aparatului la o pensiune.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are eficiență energetică sporită și tehnologiile actuale integrate (Eco Bubble, Diamond Drum și altele).
La unele mașini sertarul cu detergent se murdărește, dar la acesta avem un sertar tip StayClean. Acest sertar va rămâne curat întotdeauna.
Contra achiziției ar fi că nu poate fi conectată într-un ansamblu smart home, adică să fie controlată de la distanță prin Internet.

Concluzie

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine și să poată spăla eficient o cantitate mare de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Fiabilitatea aparatului e una ok deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult, adică la 4 ani maxim. Cum am scris mai sus, acest aparat are motor garantat 10 ani care funcționează și 20 de ani… după cum zice producătorul. Până la sfârșitul anului 2017 e disponibilă și o ofertă cu 5 ani garanție, iar mai multe detalii găsiți aici.

Te-ar mai putea interesa