Samsung WW70J5446FX/LE, model cu Inverter și EcoBubble

Samsung WW70J5446FX/LE e o mașină de spălat rufe dotată cu o capacitate de 7 kilograme și clasa A+++ de eficiență energetică.
E un model special pentru cei interesați de un aparat eficient din toate punctele de vedere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are motor Inverter, Diamond Drum și Eco Bubble. Aceste lucruri duc la un consum redus de curent și la o spălare grijulie a oricărui tip de țesătură.
Din poza alăturată puteți vedea că are un ecran mare așa încât diverse informații să poată fi văzute de la o distanță mare. Ecranul e unul realizat cu ajutorul tehnologiei LED.


Caracteristici

Modelul Samsung WW70J5446FX/LE e unul adresat familiilor cu până în 4-5 persoane, iar din această cauză are o capacitate mai mare de 7 kilograme și 1400 rotații.
Consumul de electricitate nu e unul prea mare deoarece are un consum anual de 103 kWh care corespunde unui număr de 220 cicluri de spălare. Probabil că ești curios și câtă apă consumă și de aceea trebuie știut că are un consum de 7400 litri pe an.
Nu e nici prea zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 51 dB la spălare și 74 la centrifugare.

Avantaje

Printre avantajele acestui model se numără aspectul plăcut (și premium), că nu consumă multe resurse (curent și apă), piesele rezistente (motorul e garantat 10 ani și poate funcționa 20) și depanarea simplă (prin intermediul unui telefon inteligent).
Faptul că e ușor de utilizat e un alt avantaj care nu trebuie trecut cu vederea. În acest fel o să poată fi utilizată cu ușurință de persoane vârstnice sau tinere.

Concluzie

Pentru cei interesați de un electrocasnic capabil de a spăla o cantitate mare de rufe cu un consum redus de resurse recomand acest model.
Are diverse programe pentru toate tipurile de țesături, iar printre cele 10 programe se numără și programul de 15 minute.
Fiabilitatea aparatului e una ok, fiind vorba despre o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult, adică la maxim 4 ani. După cum am spus mai sus, motorul are garanție 10 ani, dar funcționează dublu.

Te-ar mai putea interesa