Samsung WW70J5345MW/LE, model clasa A3+ cu 1200 rpm

În cazul în care doriți să achiziționați o mașină care să vă spele hainele cât mai bine posibil vă recomand modelul Samsung WW70J5345MW/LE. Acesta consumă puțin curent și e foarte fiabil (are garanție standard de 2 ani și 3 ani în plus până pe 31.12.2017). Printre lucrurile care te vor face să cumperi acest aparat ar fi Eco Bubble, Diamond Drum și Smart Check. Mai multe despre ce presupune fiecare în rândurile ce urmează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine vizual și din punct de vedere al caracteristicilor. Din poza alăturată poți vedea că este un model complet alb cu un panou de comandă simplist.


Specificații

Aparatul de față vine cu o capacitate de 7 kilograme care e numai bună pentru a spăla o cantitate mare de rufe care să aparțină unei familii formate din 3-4 persoane.
Având 1200 rotații acest model se laudă cu clasa B la eficiență la centrifugare. O centrifugare ridicată (precum aceasta) ajută la o spălare mai bună și la o stoarcere ok. Stoarcerea bună ajută la o uscare mai rapidă a rufelor.
Are numeroase programe (14 la număr) printre care se numără cel rapid de 15 minute util în cazul în care nu aveți prea mutle de spălat.
Are Eco Bubble (spălare cu bule și cu apă rece), Diamond Drum (cuva e făcută așa încât să nu strice hainele) și Smart Check (depanare simplă cu smartphone-ul).

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, panou de comandă simplu, multitudinea de tehnologii, zgomotul redus, multele programe din dotare și că nu consumă prea mult curent.
Contra achiziției ar fi că nu are mai multe rotații (1400 sau ceva de genul).

Verdict

În cazul în care sunteți interesat de un aparat elegant (ca aspect) și care să poată spăla eficient o cantitate mare de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E un aparat construit din componente durabile deoarece motorul e unul Inverter garantat la 10 ani, iar garanția aparatului e de 5 ani (aceasta e o promoție valabilă până în 2018).

Te-ar mai putea interesa