Samsung WW70J5345FW/LE, model clasa A3+ cu Eco Bubble

Anul 2017 vine cu noi mașini de spălat, iar Samsung a scos modelul Samsung WW70J5345FW/LE care are clasa A+++ de eficiență energetică, Eco Bubble și un design special (e un design elegant numit Crystal Gloss).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrate o mulțime de funcții utile. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată acest model, mai exact că e unul premium.


Caracteristici

Modelul Samsung WW70J5345FW/LE e unul cu clasa A3+, capacitate de 7 kilograme și încărcare frontală.
Panoul de comandă e unul deloc complicat cu afișaj LED așa încât să puteți vedea timpul rămas de spălare.
Vine cu Smart Check, lucru care presupune că procesul de depanare al aparatului e unul simplu. Pentru această funcție aveți nevoie de un smartphone cu Wi-Fi și sistem Android sau iOS (iPhone).
Sertarul pentru detergent rămâne întotdeauna curat deoarece are un sistem de spălare special. Acest sertar partă numele de sertar Stay Clean.

Avantaje

Are rezistență ceramică (Ceramic Heater), care e de câteva zeci de ori mai rezistentă decât una normală). Iar, acest lucru e împrumutat de la generațiile anterioare.
Vine cu Diamond Drum, acest lucru ajutând țesăturile în sensul că le face să arate mai bine un timp îndelungat.
Un alt lucru pozitiv e Eco Bubble, adică acea caracteristică despre care se știe că e utilă la spălarea cu apă rece. Se economisește undeva la 70% curent.

Dezavantaje

Nu are o capacitate mai mare de centrifugare. Are 1200 rpm și ar fi fost mai bine dacă ar fi avut 1400 rpm. Mai multe rpm-uri ar fi fost utile în sensul că rufele ar fi fost stoarse și mai bine.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să poată spăla o cantitate mare de rufe cu un consum mic de resurse atunci îți recomand modelul Samsung WW70J5345FW/LE.
Pe lângă numeroasele programe are și unul de 15 minute care e unul rapid. Acest program se adresează celora interesați de a spăla rapid o cantitate nu prea mare de rufe și care nu sunt prea murdare.

Te-ar mai putea interesa