Samsung WW70J5246FX/LE, mașină de spălat cu Inverter Digital

Mașina de spălat rufe Samsung WW70J5246FX/LE e una dintre cele mai noi modele lansate de acest brand și care arată diferit (mult mai bine decât modelele clasice). Chiar dacă nu dispune de funcția Add-Wash, are în schimb următoarele: Eco Bubble, Diamond Drum, motor Inverter, Smart Check, finisaj Crystal Gloss. Deci oferă destul de multe caracteristici speciale în acest buget și nu prea sunt alternative de la alte branduri. Îmi place combinația de culori, dar această mașină de spălat nu e singura care aș recomanda-o.

Nu e cea mai performantă variantă existentă, dar nici nu are sens să o alegeți dacă sunteți limitați de buget sau poate că nu aveți nevoie de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai performante mașini de pe piață au încărcare frontală și un panou de control destul de ușor de folosit. Chiar dacă vine cu multe funcții, programe și un ecra LED generos, nu pare a fi mai sofisticat decât cel al unui model accesibil. Presupun că principalul motiv pentru care ați ales acest model ar fi caracteristici tehnice – 1200 RPM, 7 kg, A+++. Consumul de energie e foarte redus la mai toate modelele noi cu motor Inverter, dar și durata de funcționare a motorului e îndelungată.

Apreciez că are pe lângă programele care le știți de a alte modele, are și câteva programe mai speciale – e Cotton, super ECO și Baby Care. Aveți posibilitatea selectării centrifugării, se poate programa pornirea programului și depistarea unei probleme e simplă cu ajutorul unui telefon cu aplicația instalată (puteți depista ușor problema pentru a nu pierde timp prețios).

Păreri pro și contra

Aveți nevoie de un aparat cât mai nou deoarece are cele mai noi tehnologii, performanțe decente și chiar un plus de eficiență. Pentru ce oferă mi se pare suficient de compactă și elegantă.

Samsung WW70J5246FX/LE face parte dintr-o serie nouă, motiv pentru care nu sunt multe prezentări sau poze cu aceasta. Îmi place culoarea, adică se poate asorta perfect cu alte aparate care sunt pe inox sau negru, însă poate nu o vreți în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa