Samsung WW70J5246FW/LE, mașină de 7kg cu clasa A+++

Samsung WW70J5246FW/LE e o mașină de spălat apărută pe piață în anul 2017 și care integrează facilități precum Eco Bubble, Bubble Soak, Diamond Drum și altele. E un model premium care vă va ajuta să economisiți curent deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică.

Modelul WW70J5246FW/LE vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un produs deosebit de rezistent întrucât are motor Digital Inverter cu 10 ani garanție și o rezistență mult mai durabilă decât cea din alte modele.
Din poza de alături puteți vedea cât de bine arată acest model. Ecranul e unul mare și pe acesta se poate vedea timpul rămas precum și ce face aparatul la un moment dat.

Samsung WW70J5246FW LE

Caracteristici

Mașina de spălat Samsung WW70J5246FW/LE e una cu o capacitate de stocare de 7 kilograme și se adresează celora interesați de un model capabil să spele multe rufe într-un interval de timp rezonabil.
Centrifugarea se realizează cu 1200 rotații, aceasta fiind viteza maximă. Viteza depinzând de programul ales.
Are 10 programe de spălare, iar printre acestea se numără cel rapid de 15 minute. Programul rapid e destinat rufelor nu prea murdare.
Nivelul de zgomot nu e unul prea mare, fiind vorba despre 62 decibeli, iar la centrifugare e 79.

Avantaje

Are un design elegant numit Crystal Gloss care până acum era disponibil doar pe modelele foarte scumpe. Se poate vedea de la distanță că acest model e unul premium, iar facilitățile oferite sunt la nivelul așteptărilor.
E ușor de depanat prin intermediul unui telefon smart deoarece are Smart Check.
Consumul de curent e unul redus întrucât aparatul are clasa A+++ de eficiență energetică. În acest fel o să recuperați în timp banii dați pe electrocasnic prin facturi mai mici la curent.
Sertarul pentru detergent e unul care rămâne curat, iar din această cauză poartă numele de Stay Clean.

Concluzie

Dacă vă interesează o mașină de spălat cu o capacitate mare atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Nu doar arată bine, ci poate fi utilizată cu succes la spălat acasă ori la o pensiune.
Are și numeroase programe pentru a spăla corespunzător orice tip de țesătură. Aceste programe le găsiți în manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa