Samsung WW70J3283KW/LE, mașina de spălat rufe cu program rapid de 15 minute

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este prezentă de ceva timp pe piață și e foarte apreciată. E vorba de Samsung WW70J3283KW/LE care are o capacitate de spălare maximă de 7 kg și o capacitate de centrifugare maximă de 1200 RPM. Aceasta e perfectă pentru cei care nu au pretenții foarte mari, dar vor și calitate în acel preț. E vorba de un brand foarte popular care oferă soluții moderne cu tehnologii noi și utile.

Panoul de control e unul mecanic și poate fi ușor de folosit datorită numeroaselor informații care le găsim prezente pe acesta. Informații suplimentare le veți găsi în manualul său și e bine să-l consultați înainte de a folosi mașina. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interfața nu e complet digitală, însă e foarte ușor de interacționat cu ea iar amânarea finalului programului poate fi monitorizată ușor cu acel afișaj digital. Acum aveți și final întârziat în caz că nu vreți să lăsați prea mult rufele umede în mașină, iar cele mai multe mașini au doar start întârziat. Sunt momente când această funcție de vine foarte utilă și se poate amâna cu până la 19 ore, iar voi vă puteți rezolva o eventuală problemă. Se poate pune fără probleme în locul vechiului model, chiar și sub blat pentru că dimensiunile sunt aceleași, doar adâncimea variază.

Are tehnologii numeroase care sunt caracteristice brandului care îmbunătățesc tot procesul de spălare dar și rezultatele: Diamond Drum și SoftMove.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru care merită aleasă și cred că vi le-am enumerat pe cele mai importante, dar să nu uităm că e și foarte silențioasă. Tamburul are o formă specială care oferă un tratament delicat rufelor, iar orificiile sunt foarte mici pentru a nu agăța țesăturile. Vedem numeroase programe de spălare care se aleg în funcții de anumite criterii și sunt suficient de diversificate pentru a obține rezultatul mult dorit.

Samsung WW70J3283KW/LE e un model foarte apreciat și care poate fi destul de competitiv pe piață mulți ani și de multe ori nu e nevoie de un aparat mai scump. Ținând cont de specificații, nu puteam avea pretenții să fie și o variantă Slim (îngustă).

Te-ar mai putea interesa