Samsung WW70AA626AE/LE, model clasa D cu Eco Bubble

Modelul Samsung WW70AA626AE/LE e o mașină de spălat rufe modernă echipată cu multiple tehnologii utile care te ajută să economisești resurse.
Capacitatea de 7kg face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie de 3-4 persoane care spală de câteva ori pe săptămână.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un aspect plăcut cu un panou de control minim.

Avantaje și dezavantaje

Mașina de spălat haine Samsung WW70AA626AE/LE va fi una suficientă pentru cineva care vrea să spele o cantitate modică de rufe. Are capacitate de 7kg așa încât să fie potrivită pentru spălarea hainelor a până în 4 persoane.
Aș vrea să subliniez cele mai importante aspecte precum:
1. Că e construită din piese și materiale de calitate. Aș exemplifica cu faptul că are cuvă din inox și motor inverter.
2. E considerată slim deoarece are o construcție compactă cu dimensiuni de 45x60x85 axlxî cm.
3. Consumul energetic e unul redus întrucât aparatul are consum energetic de 69 kWh la 100 cicluri. În acest fel are clasa D, fiind vorba despre noua etichetă energetică.
4. Are un număr mare de programe, printre acestea numărându-se programul rapid de 15 minute.
5. Se pot adăuga haine de care ați uitat deoarece are Add Wash.
6. Are Bubble așa încât prin Eco Bubble aparatul poate spăla eficient cu apă rece și prin Bubble Soak se elimină pete persistente.

Sunt și unele dezavantaje precum faptul că nu e smart (nu poate fi conectată cu Smart Things) și că nu are funcție uscător.

Verdictul meu referitor la acest model e că își merită banii deoarece ne ajută să spălăm o cantitate medie de rufe cu un consum mic de resurse.
Fiabilitatea aparatului e una bună întrucât s-au folosit componente de calitate, iar garanția poate fi mărită la mai mult.