Samsung WW60J3283LW1LE, mașină clasa A++

Samsung WW60J3283LW1LE e o mașină de spălat rufe foarte bună adresată celora care vor să spele o cantitate modică întrucât se adresează familiilor formate din 2-3 persoane.
E un model premium dotat cu Diamond Drum, program eco și un nivel de zgomot scăzut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere… atât aspectiv cât și al componentelor.


Avantaje

Nivelul de zgomot e unul scăzut de 61 decibeli la spălare și de 74 la centrifugare. E vorba despre un nivel normal de zgomot pe care-l întâlnim și la alte aparate.
Capacitatea de încărcare permite spălarea rufelor pentru undeva până la 4 persoane. Pe unele magazine online scrie că permite spălarea pentru 1-2 membri, dar părerea mea e că poate spăla mai mult în funcție de ce spălați.
E un aparat durabil și care ajută la menținerea țesăturilor ca noi mai mult timp. Tehnologia Diamond Drum e cea care ajută la o menținere ca nouă a diferitelor țesături, iar Ceramic Heater presupune că rezistența are o durabilitate extinsă.
Consumul de curent e unul minim, iar din această cauză avem clasa A++ de eficiență enegetică. Per an are un consum energetic de 173 kWh.
Nici consumul de apă nu e unul prea mare deoarece are un consum de 7300 litri.
Printre numeroasele programe e și cel rapid de 15 minute numit Quick Wash. Numărul de programe e unul de 9, iar cele mai importante ar fi programul țesături bumbac, sintetice, eco, lână și sport.

Dezavantaje

Nu e dotat cu Eco Bubble, dar în schimb are un program eco și program rapid de 15 minute.
Nu am de precizat ceva avantaje majore deoarece chiar e un aparat ok din toate punctele de vedere.

Concluzii

Dacă vrei un aparat electrocasnic care să arate bine și, cel mai important, să spele excelent atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Produsele Samsung au o fiabilitate deosebită dată de experiența în a produce electrocasnice precum și de utilizarea utilizarea materialelor de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa