Samsung WW12R641U0M/LE, mașină de spălat cu capacitate de 12 kg

Mașina de spălat rufe de jos e una care poate spăla mult – 12 kg de rufe, iar dimensiunile sale nu au avut de suferit. Samsung WW12R641U0M/LE e varianta de jos și aș putea spune că e vorba de un model din segmentul premium. În partea din dreapta are un ecran digital care e vizibil pentru că e iluminat și generos. Cu siguranță vom vedea mai multe astfel de modele în anii următori și cred că le veți aprecia pentru că nu sunt necesare variante mari pentru a spăla rufe pentru toată familia.

Mașina aceasta are un design simplu dar și elegant, iar ușa cu finisaj argintiu se asortează butonul central care vă ajută să alegeți programul dorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e scăzut și a primit o clasă energetică superioară A+++. Dacă prețul mașinii e cam piperat, vă recomand să vă folosiți de programul rabla pentru electrocasnice și aveți o mică reducere dacă renunțați la vechiul aparat. Interfața poate fi blocată dacă nu vreți ca cineva să umble la aparat în timpul spălării. Multe dintre acele programe de spălare le știți deja de la alte modele.

Păreri pro și contra

Veți economisi bani pentru că veți spăla mai rar cu această mașină, doar că nu toate programele sale au aceleași performanțe. Are ca și tehnologii următoarele: Eco Bubble (detergentul pătrunde mai bine prin țesături cu ajutorul bulelor care se formează), motor avansat numit Digital Inverter care are durată de funcționare mare, rezistență ceramică (se depune mai puțin calcar) și Hygiene Steam (un ciclu special care igienizează rufele cu ajutorul aburului). Stoarce excelent cu acea capacitate de 1400 RPM și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Rufele pot fi introduse într-un uscător și programul nu va dura mult, pentru că gradul de umiditate e redus.

Samsung WW12R641U0M/LE e un exemplu foarte bun că nu trebuie să faceți sacrificii și aceasta poate fi pusă în locul vechiului model, adică sub blat în bucătărie. Chiar dacă e atât de performantă, ea e și foarte silențioasă pentru că tamburul e perfect echilibrat.

Te-ar mai putea interesa