Samsung WW11BBA046AELE, mașină de spălat rufe cu SpaceMax

Una dintre cele mai încăpătoare mașini de spălat rufe este modelul de jos numit Samsung WW11BBA046AELE. Acesta are o capacitate maximă de 11 kg și se datorează tehnologiei SpaceMax care nu este chiar atât de nouă, ea fiind introdusă pentru prima dată pe aparatele frigorifice. Mai precis, e vorba de un interior mai generos dar și o un hublou mai mare care să ușureze încărcarea. Lăsând la o partea performanțele sale, vedem și un plus de eficiență energetică, astfel că nici nu ar trebui să vă treacă prin gând că acest model va fi și compact.

În general, modelele performanțe și eficiente au dimensiuni puțin mai mari și aici mă refer strict la adâncimea sa (în cazul de față vorbim de 63 cm). O recomand deoarece oferă destul de mult pentru cât costă și veți vedea mai jos chiar și alte caracteristici interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Deci ocupă cam la fel de mult spațiu ca și vechiul model, iar dacă vă gândiți la un uscător pentru că nu aveți unde să le uscați, un kit de suprapunere ar ajuta mult pentru a câștiga spațiu și transferul rufelor va fi mai ușor.

Consumul de energie este foarte scăzut chiar dacă spală aproape cât două mașini, iar pentru a vă face o idee, modelul prezentat are un consum de numai 53 kWh la 100 de spălări (Bosch WGG14201BY are chiar mai scăzut datorită capacității). Poate că nu va fi la fel pentru toți utilizatorii deoarece depinde și de programul utilizat, iar cel Eco mi se pare o alegere bună deoarece are o durată de numai 4 ore.

Adică spălați mai rar și economisiți niște bani, plus că este și foarte silențioasă (72 dB). Ținând cont cât spală și că are o centrifugare de 1400 RPM, chiar se descurcă destul de bine și merită să o recomandați unui prieten. Aici ar mai trebui să adaug că are EcoBubble pentru o spălare mai în profunzime folosind doar temperaturi reduse.

Concluzie

Samsung WW11BBA046AELE face parte din cunoscuta serie BeSpoke, adică va arată destul de bine lângă mobilier sau chiar incorporată parțial (se poate observa și din imaginile de prezentare ale acestor aparate).

Te-ar mai putea interesa