≡ Meniu

Samsung WIS12ABGNX, USB Wi-Fi dongle

Dacă ai un televizor Samsung dar nu ai wireless pe el atunci un adaptor wi-fi precum acest Wi-Fi dongle Samsung WIS12ABGNX ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și va face din televizorul tău Wi-Fi Ready unul cu Wi-Fi, adică cu acces la Internet. Să nu vă faceți griji cu referire la sacadări deoarece suportă 300Mbps ceea ce e foarte mult, însă și router-ul dvs trebuie să fie unul care să suporte pe wireless această viteză.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un adaptor wireless original făcut chiar de producătorul televizoarelor Samsung. Deci, o să fie compatibil cu toate televizoarele și aparatele menționate.

Aparatul

Aparatul

Pe partea de caracteristici nu avem mare lucru de spus, doar că se conectează pe USB. E compatibil cu televizoare din seriile E, ES și D… dar și cu alte modele. Vor fi multe persoane care vor întreba dacă aparatul de față e compatibil cu un TV Orion, LG, Philips sau cu oricare alt producător înafară de Samsung. Ce pot eu să spun e că a fost făcut pentru televizoare Samsung, iar dacă vreți o soluție compatibilă cu orice TV atunci ar trebui să mergeți pe varianta unui media player precum acestea.

Ce apreciez eu la acest model WIS12 e prețul deloc mare, compatibilitatea cu mai multe modele de televizoare (chiar și cu plasme), dar și cu playere. Ceva de rău nu poate fi spus deoarece oferă inclusiv posibilitatea de a adăuga un prelungitor… în cazul în care portul e situat într-un loc greu accesibil.

Deci dacă ai un televizor Smart de la Samsung, dar la specificațiile lui e menționat Wireless Ready atunci un astfel de adaptor ți-ar fi bun. Însă să nu uiți să te uiți printre lista de modele compatibile care e aici.
Despre cum arată se poate vedea mai bine în clipul alăturat. Din păcate nu a existat unul mai bun și de aceea trebuie să vă mulțumiți cu acesta în rusă. Să nu vă speriați deoarece nu e delco greu de instalat, fiind în mare parte plug and play, dar nu ar strica să citiți instrucțiunile înainte de a-l băga în televizor.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • cumparat14.febr.2016

    Am un televizor din 2013 (cumparat la vremea aceea din Emag), mai precis modelul: LEDUE32EH5300, la care se potriveste modelul Samsung WIS12ABGNX. Am tot aminat achizitia acestui USB Wi-Fi. M-am trezit si eu in 2016 sa-l cumpar. L-am cautat pe toate site-urile, in tara si alte tari, pe ocazii, olx. Am vb cu vreo 20 reprezenta Samsung din Romania si lume : USA, Canada, Rusia, Asia, chiar din Africa din din America de Sud, etc, etc Raspunsul era invariabil : « Nu se mai fabrica modelul Samsung WIS12ABGNX». Telefoane, mailuri, o caruta de nervi mi-am facut de vreo 4 saptamini. Ieri am trecut prin Carefoor din Baza3 Iasi sa-mi cumpar o tigaie si am trecut si pe la televizoare si am intrebat un flacau de-acolo « asa la plezneala« daca au la vanzare Samsung WIS12ABGNX si am primit raspinsul : Mai avem 3 bucati sigilate si prafuite » Sa lesin !!! Am cumparat o bucata, l-am probat toata noaptea si este excelent.

  • Petri Viorel

    Aveți adaptorul wireless Samsung wis12abgnx ? Mi-l puteți comanda, va rog ?!

Lasă un comentariu