Samsung WIS12ABGNX, USB Wi-Fi dongle

Dacă ai un televizor Samsung dar nu ai wireless pe el atunci un adaptor wi-fi precum acest Wi-Fi dongle Samsung WIS12ABGNX ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și va face din televizorul tău Wi-Fi Ready unul cu Wi-Fi, adică cu acces la Internet. Să nu vă faceți griji cu referire la sacadări deoarece suportă 300Mbps ceea ce e foarte mult, însă și router-ul dvs trebuie să fie unul care să suporte pe wireless această viteză.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un adaptor wireless original făcut chiar de producătorul televizoarelor Samsung. Deci, o să fie compatibil cu toate televizoarele și aparatele menționate.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici nu avem mare lucru de spus, doar că se conectează pe USB. E compatibil cu televizoare din seriile E, ES și D… dar și cu alte modele. Vor fi multe persoane care vor întreba dacă aparatul de față e compatibil cu un TV Orion, LG, Philips sau cu oricare alt producător înafară de Samsung. Ce pot eu să spun e că a fost făcut pentru televizoare Samsung, iar dacă vreți o soluție compatibilă cu orice TV atunci ar trebui să mergeți pe varianta unui media player precum acestea.

Ce apreciez eu la acest model WIS12 e prețul deloc mare, compatibilitatea cu mai multe modele de televizoare (chiar și cu plasme), dar și cu playere. Ceva de rău nu poate fi spus deoarece oferă inclusiv posibilitatea de a adăuga un prelungitor… în cazul în care portul e situat într-un loc greu accesibil.

Deci dacă ai un televizor Smart de la Samsung, dar la specificațiile lui e menționat Wireless Ready atunci un astfel de adaptor ți-ar fi bun. Însă să nu uiți să te uiți printre lista de modele compatibile care e aici.
Despre cum arată se poate vedea mai bine în clipul alăturat. Din păcate nu a existat unul mai bun și de aceea trebuie să vă mulțumiți cu acesta în rusă. Să nu vă speriați deoarece nu e delco greu de instalat, fiind în mare parte plug and play, dar nu ar strica să citiți instrucțiunile înainte de a-l băga în televizor.

2 comentarii la „Samsung WIS12ABGNX, USB Wi-Fi dongle”

  1. Am un televizor din 2013 (cumparat la vremea aceea din Emag), mai precis modelul: LEDUE32EH5300, la care se potriveste modelul Samsung WIS12ABGNX. Am tot aminat achizitia acestui USB Wi-Fi. M-am trezit si eu in 2016 sa-l cumpar. L-am cautat pe toate site-urile, in tara si alte tari, pe ocazii, olx. Am vb cu vreo 20 reprezenta Samsung din Romania si lume : USA, Canada, Rusia, Asia, chiar din Africa din din America de Sud, etc, etc Raspunsul era invariabil : « Nu se mai fabrica modelul Samsung WIS12ABGNX». Telefoane, mailuri, o caruta de nervi mi-am facut de vreo 4 saptamini. Ieri am trecut prin Carefoor din Baza3 Iasi sa-mi cumpar o tigaie si am trecut si pe la televizoare si am intrebat un flacau de-acolo « asa la plezneala« daca au la vanzare Samsung WIS12ABGNX si am primit raspinsul : Mai avem 3 bucati sigilate si prafuite » Sa lesin !!! Am cumparat o bucata, l-am probat toata noaptea si este excelent.

Lasă un comentariu