Samsung Wind-Free AR12NXWXCWKNEU, model 12000 Btu cu Wi-fi

Dacă sunteți o persoană sensibilă, dar vreți aer plăcut pe timp de vară atunci Samsung Wind-Free AR12NXWXCWKNEU ar fi recomandarea mea. Acest model răcește fără vând direct și de aceea face parte din game Wind-Free.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul dotat cu cele mai noi tehnologii. Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat are un aspect minimalist și că în acest fel se va integra perfect în căminul dvs.


Avantaje

Aparatul nu oferă senzația de curent rece întrucât aerul rece e distribuit prin 21000 orificii. Acest lucru poartă numele de Wind Free.
Filtrul din dotare e unul numit Easy Filter Plus. Acesta e ușor de curățat întrucât nu e nevoie să deschideți carcasa. Acest filtru are și un înveliș care filtrează praful ș alți contaminanți periculoși.
Capacitatea de 12000 Btu oferă posibilitatea acestui aparat de a răci încăperi până în 35mp.
Consumul energetic e unul minimal deoarece are clasa A++ cu un consum de 1220W la răcire.
Nici gălăgios nu e deoarece aparatul are o unitate internă care produce un zgomot de 19-40 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă.
Acest model are trepte de viteză, iar debitul maxim de aer e de 648mc/h.

Dezavantaje

Cel mai mare dezavantaj e lipsa kitului de instalare, dar acest lucru e caracteristic brandurilor mari.
Un alt lucru negativ ar fi prețul cam piperat deoarece e o noutate și ceva unit. Pe piață sunt puține aparate care nu produc curenți de aer rece… toate fiind de la Samsung.

Concluzii

Samsung Wind-Free AR12NXWXCWKNEU e un aparat modern care arată bine și vine cu o mulțime de facilități la modă printre care ar fi Auto Restart, modul de noapte (Good Sleep), mod silențios (Quiet), wi-fi (control prin telefon) și altele.
Aparatul e conform cerințelor CE și din această cauză are chiar și Inverter. Această componentă asigură o economie de curent de până la 50%.

Te-ar mai putea interesa