Samsung Wind-Free AR09NXWXCWKNEU, AC cu răcire rapidă și fără vânt direct

Samsung Wind-Free AR09NXWXCWKNEU e un aparat de aer condiționat adresat persoanelor care vor o climă plăcută, dar care nu vor să se supună riscurilor asociate cu curenții de aer rece. Asta deoarece răcirea se realizează fără vânt direct.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care e smart (are wi-fi așa încât să poată fi comandat prin telefon) și are multe funcții, precum și modul good Sleep. (Modul amintit anterior e unul pe timp de noapte așa încât dvs. să dormiți cât mai bine.)


Pro

Modelul Samsung Wind-Free AR09NXWXCWKNEU e unul recomandat pentru utilizare rezidențială (adică acasă) și poate acoperi o suprafață până în 25mp.
Capacitatea generală e una de 9000 Btu, iar acest lucru vă ajută să răciți un apartament de 1-2 camere.
Consumul energetic e unul foarte mic deoarece are clasa A++ la răcire. Consumul nominal la rcire fiind de 820W.
Filtrul e unul avansat precum la orice aparat AC de la Samsung cu proprietăți de tip antibacterian, antialergic și cu funcția auto curățare. Acest filtru e unul de tipul Easy Filter Plus.
Nivelul de zgomot minim e de 19db, dar depinde de ce treaptă de viteză alegeți din cele 5 existente. La viteza maximă putându-se atinge un debit de 558 mp/h.

Contra

Acest aparat nu vine cu instalare inclusă și nici nu are kit de instalare integrat. Nu e o problemă prea mare. De obicei brandurile nu prea cunoscute includ kit de instalare sau o garanție de 3 ani, acest lucru nefiind valabil la Samsung care e în topul vânzărilor și toată lumea știe cât de bune sunt AC-urile de la ei.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să arate bine și care să fie ușor de controlat de oricine atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dar, acest model nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual ci are performanțe foarte bune la răcire, iar din această cauză e greu de echivalat de alte modele de 9000 Btu.

Te-ar mai putea interesa