Samsung WF906U4SAWQ EcoBubble

Samsung WF906U4SAWQ vine cu revoluționara tehnologie EcoBubble care în principal presupune economie de resurse. Nici nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri, pe lângă faptul că are Eco Bubble, sunt clasa de eficiență energetică A+++ (da, are trei plusuri), rezistența ceramică (ceramic heater), caracteristica Fuzzy Logic, capacitatea mare de încărcare și altele.

Poze

Modelul WF906U4SAWQ e unul de culoare albă cu un panou de comandă ușor de folosit care are și un ecran LCD mare și foarte informativ. Acest ecran prezintă informații cum ar fi etapele de spălare, dar și altele. E un model ceva mai mare decât altele, dar nu exagerat deoarece are o greutate de 66 kilograme.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Mașina de spălat rufe EcoBubble Samsung WF906U4SAWQ e un model foarte nou care vine cu multe tehnologii utile care te ajută să speli rufe rapid și eficient. Caracteristica Eco Bubble face ca spălarea să fie excelentă și cu apă care nu e foarte caldă, iar Fuzzy Logic are legătură cu consumul de resurse, mai exact de apă. Astfel, dacă în cuvă nu sunt prea multe haine atunci caracteristica Fuzzy Logic o să adapteze consumul de resurse în funcție de cât de încărcat e aparatul.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cele mai noi tehnologii; raportul dintre preț și performanță e excelent; e ușor de folosit; garanția sa e de 2 ani, putând fi mărită la maxim 4 contra unei sume de bani; e realizată din materiale rezistente (de exemplu rezistența are strat ceramic așa încât să nu se strice); e destul de silențioasă deoarece la centrifugare are undeva la puțin peste 70 decibeli.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

În cazul în care ai o familie mare atunci o mașină XXL cred că ar trebui să fie pe lista de achiziții, iar acest model e un astfel de aparat. Te va ajuta să speli multe rufe eficient, iar la capitolul fiabilitate nu am decât cuvinte de laudă. Prețul de achiziție e măricel, însă pe parcursul utilizării o să vezi că te scutește de nervi și timp pierdut inutil. Astfel de mașini nu sunt o fiță, ci o necesitate și cred că e cazul să vă schimbați veche mașină „mecanică” cu un astfel de model al anilor 2012-2013.

Te-ar mai putea interesa