Samsung WF70F5E0N2W, model premium

Samsung WF70F5E0N2W e un nou model premium de la Samsung care beneficiază de toate tehnologiile pe care Samsung le-a dezvoltat pe parcursul timpului, tehnologii legate de mașină de spălat. De exemplu, niște tehnologii care te vor ajuta foarte mult sunt Eco Bubble și Ceramic Heater, iar asta deoarece prima e pentru a spăla cu un consum redus de resurse, iar a doua are legătură cu rezistența care e făcută din material ceramic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat electrocasnic care nu doar arată bine, ci și poate spăla rufele repede și cu un consum minim de resurse. Eco Bubble presupune că hainele sunt spălate la o temperatură redusă, dar rezultatul e același ca și cum hainele ar fi spălate normal. Unii spun că hainele sunt spălate cu apă rece, dar asta nu e tocmai corect.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații aparatul are 1200 rotații pe partea de centrifugare, consum minim de curent (motiv pentru care îi e atribuită clasa A++ pe partea de eficiență energetică) și are un program rapid de 15 minute.
La capitolul spălare, acest aparat are clasa A de eficiență, iar asta înseamnă că spală rufele foarte bine. Capacitatea de încărcare de 7 kilograme face aparatul ideal pentru familii mari sau chiar pentru o pensiune.

Atuurile acestui model ar fi cuva mare, economia de resurse pe care o face și tehnologiile incorporate. Nu era rău dacă avea clasa A pe partea de centrifugare, însă acest lucru probabil că însemna un consum de curent ceva mai mare și atunci probabil că ar fi avut clasa A+ de eficiență energetică, iar mașina nu mai era așa de tentantă.

În rest, acest model e unul care nu doar arată bine ci se și comportă ireproșabil în sarcinile care îi sunt atribuite. E foarte interesant că are un preț mic, dar integrează toate facilitățile de la mașinile premium, iar din această cauză putem spune despre aparat că e unul cu un excelent raport între preț și calitate.
Pentru a vă face mai bine o părere despre acest aparat am postat alături un preview… păcate că nu e în română.

Lasă un comentariu