Samsung WF60F4E5W2X, mașină spălat control avansat

Samsung WF60F4E5W2X e una dintre acele mașini de spălat rufe din clasa premium, adică care oferă dotări speciale și care sunt destul de rar întâlnite. Mă refer în special la partea de funcții adică la controlul electronic (din poza de jos se observă că oferă multe informații pe ecranul LCD dar și o mulțime de butoane). Finisajul e și el deosebit – ușă cromată + inox. Nu trebui neglijat nici faptul că are o adâncime de numai 40 cm astfel că performanțele sale devin mai bune dacă o comparăm cu o mașină de spălat din categoria Slim. Deci prețul e considerabil mai mare decât al altor modele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Are acel design cu care ne-am obișnuit, doar panoul de control parcă e mai diferit. Merită să faceți o așa investiție dacă aveți o casă nouă și vreți elecrocasnice de ultimă generație.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de încărcare maximă de 6 kilograme dar datorită funcțiilor speciale puteți spăla și cantități mai mici. Are o centrifugare de 1200 RPM și o clasă energetică A++. Adică are un consum mai redus pentru astfel de caracteristici. Panoul de control vine cu ecran LED și cu opțiuni diverse care nu le veți găsi pe modele clasice.

Are toate acele programe uzuale de spălare, poate oferă și câteva în plus și spun poate pentru că nu toate oferă aceleași programe. Ca și funcții speciale are: Smart check și Stay away. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: Diamond Drum, rezistență ceramică și ușă cromată. Dimensiunile acestui aparat sunt următoarele: înălțime de 85 cm, lățime de 60 cm și adâncime de 40. Diamond Drum poate fi găsită și la alte modele și e cunoscută pentru că nu distruge țesăturile (are o formă în relief – diamante).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: dotări și caracteristici destul de bune pentru un model îngust, fiabilă, ușor de folosit pentru o persoană care e în pas în noile tendințe, eficientă pe toate planurile, e la promoție și altele.

Minusuri: cred că e prețul.

Concluzie

Acest aparat numit Samsung WF60F4E5W2X e unul dintre puținele modele cu astfel de dotări și dimensiuni. Faptul că e oferit de Samsung, fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială dar nici calitatea materialelor. Având în vedere cât costă, puteți găsi destul modele alternative și poate la fel de bune ca și acesta (dacă nu vă interesează dimensiunile ori un control electronic mai sofisticat).

Lasă un comentariu