Samsung WF60F4E0N2W, mașină spălat slim

Samsung WF60F4E0N2W e un model slim de mașină de spălat care e perfect pentru cineva care vrea o mașină calitativă pe bani puțini. E oarecum un aparat premium datorită aspectului, calității materialelor utilizate la construcția sa și a funcțiilor.
Nici nu consumă prea mult curent având clasa A+ de eficiență energetică, iar cuva cu o capacitate de 6 kilograme te ajută să speli multe rufe.

Dacă ești curios de costul său atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat… din toate punctele de vedere.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față are niște caracteristici de top, iar cele mai important specificații care ar trebui menționate sunt capacitatea de stocare de 6 kg (chiar dacă e un model Slim), consumul mic de curent, suportul Fuzzy Logic și rezistența ceramică (numită Ceramic Heater și lucru care contribuie la durabilitatea aparatului). Numărul de programe e mare și are program rapid de 15 minute, lucru care e foarte util deoarece așa o să faceți economie considerabilă de resurse atunci când nu aveți mult de spălat.

Atuurile modelului de față ar fi brandul Samsung (poate vreți să întrebați păi cum așa, păi știm cu toții că Samsung fac niște mașini de top), prețul foarte mic de achiziție (chiar nu-mi vine să cred că un aparat care are un preț de puțin peste 1000 lei are atâtea funcții) și eficiența în spălare. Nu ar fi stricat dacă ar fi avut Eco Bubble, dar tind să cred că această tehnologie nu e chair așa de utilă deoarece nu cred că e foarte eficientă la toate tipurile de țesături.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii și nu se poate comenta nimic cu referire la ea. Datorită capacității decente e un aparat bun pentru o familie medii înspre mari sau de ce nu chiar pentru o mică pensiune. Nici nu o să ocupe prea mult loc, iar dacă sunteți curioși de cât cântărește atunci trebuie știut că are undeva la 55 kilograme. Da, le fac tot mai ușoare.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă mașina, însă nu are EcoBubble precum aparatul din clip.

Te-ar mai putea interesa