Samsung WF60F4E0N0W, mașină spălat Slim WF60F4E0N0W/LE

Samsung WF60F4E0N0W/LE e un model de mașină de spălat slim care vine acum la promoție, în sensul că primești cadou un aspirator Samsung VC 4320. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e dotată cum diferite caracteristici de top cum ar fi Diamond Drum și Ceramic Heater.
M-am uitat mai bine pe site-ul producătorului și am văzut că are codul Samsung WF60F4E0N0W/LE, care e codul corect. La unele magazine scrie că are Eco Bubble, dar nu mă pot exprima cu referire la această funcție deoarece nu am văzut așa ceva scris pe aparat.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare albă care se prezintă foarte bine, venind cu un ecran mare de tip LED pe care sunt afișate informații cum ar fi timpul rămas și etapele de spălare. Se poate vedea că beneficiază de un panou de comandă compact cu puține butoane, iar acest lucru o să vă ușureze utilizarea sa.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

WF60F4E0N0W/LE e un model Slim, cei care va încăpea și în cele mai mici încăperi, care care o capacitate de încărcare de 6 kilograme, 1000 de rotații și clasa de eficiență energetică A+.
Are și facilitatea de diagnosticare care vă ajută să remediați diferite lucruri așa încât să nu ajungeți cu mașina la service când e prea târziu. Alte facilități ar fi Diamond Drum și rezistența de tip ceramică. Prima facilitate are rol de a păstra hainele cât mai noi, iar cea de-a doua de a face cât mai rezistentă acea rezistență.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu caracteristici de top și diferite facilități cum ar fi diagnosticarea despre care nu știu cât de eficientă e pentru că, sincer, nu am încercat-o; vine cu o garanție de 2 ani, iar eu vă recomand cu căldură o extensie de garanție.
Contra: clasa de centrifugare e C… nu e rău, dar nici prea bine.

Concluzie

Dacă te interesează o mașină de spălat bună atunci eu ți-aș recomanda acest model deoarece dispune de facilități utile care fac spălatul rufelor o plăcere.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung WF60F4E0N0W, mașină spălat Slim WF60F4E0N0W/LE”

  1. In opinia mea e un model care-si merita banii deoarece nu doar arata bine ci poate spala eficient haine. iar prin eficient ma refer intr-un timp scurt si cu resurse minime consumate.

Comentariile sunt închise.