Samsung WF1802LSW

Samsung WF1802LSW este un model de mașină de spălat de la Samsung care vine cu tehnologia Eco Bubble. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care pare mare la prima vedere, dar nu e așa deoarece e mult mai bună decât WF1700NHW deoarece are o capacitate de încărcare de 8 kilograme, 1200 rotații, clasa energetică A++ și are Fuzzy Logic.

Poze

EcoBubble Samsung WF1802LSW e un electrocasnic care arată precum majoritatea mașinilor de la Samsung și are culoare albă. Greutatea aparatului e de undeva la 70 de kilograme și de aceea nu o să aveți mari probleme în a-l monta acolo unde doriți. În partea dreaptă a panoului de comandă e trecut Eco Bubble pentru a sublinia faptul că acest model vine cu această caracteristică.

Aparatul

Specificaţii tehnice

WF1802LSW vine atât cu EcoBubble cât și cu Fuzzy Logic. Prima tehnologie are legătură cu spălatul ecologic, iar a doua are legătură cu reglarea consumului de resurse în funcție cât de plină e cuva mașinii, deci, într-un fel are legătură tot cu ecologia. Vine cu un panoul de comandă ușor de utilizat, iar dotarea cu un ecran LED face ca electrocasnicul să fie la zi cu tehnologia. Cuva de 8 kilograme face ca mașina să fie numai bună chiar și pentru familiile mari, iar consumul redus de curent va face ca factura la curent să fie foarte mică.

Păreri pro şi contra

Pro: are tehnologii care țin de ecologie și economie; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția standard a sa e de 2 ani și poate fi mărită la 4 cu un efort financiar minim; vine cu multe programe de spălare, iar programul rapid de 15 minute e prezent.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești o persoană verde și care are grijă de banii săi atunci acest electrocasnic cred că ar fi pentru tine deoarece în decursul folosirii o să-ți recuperezi banii prin facturi la curent și apă mai mici. Din preview-ul video de alături îți poți face o părere aproximativă despre cum arată, iar în clip e un model foarte asemănător, dar în variantă slim (adică subțire). Despre utilizare pot spune că va putea fi folosită cu ușurință chiar și de către persoanele vârstnice deoarece panoul de comandă e unul ca la toate mașinile de spălat rufe.

Te-ar mai putea interesa