Samsung WF1702NHWG, mașină Diamond Drum

Samsung WF1702NHWG e o mașină de spălat rufe destul de avansată și disponibilă cu o capacitate de 7 kilograme care e destul de mare. Tocmai din această cauză putem spune că e un electrocasnic bun pentru familii mari ori o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat cu succes acasă ori în scopuri comerciale.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o poză cu mașina. Din aceasta puteți vedea că e un model cu încărcare frontală și cu un panou de comandă modern.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile aparatului sunt ok deoarece vine cu un panou de comandă modern (afișajul e unul LED pe care e afișat inclusiv timpul rămas din program), cu o capacitate mare de 7 kilograme și cu o viteză de centrifugare de 1200 rotații. În ciuda faptului că e un model așa de bun nu consumă prea mult curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică în condițiile în care clasa de centrifugare e A.
Dimensiunile nu sunt deloc mari. De exemplu, lungimea e una de 60 centimetri, iar asta înseamnă că putem să o plasăm unde dorim fără să ne stresăm prea mult.

Avantajele aparatului acesta sunt clasele de eficiență, că nu costă prea mult și că are o cuvă dintr-un material bun… de aceea i se zice Diamond Drum. Costul de achiziție mic e datorat în principal faptului că nu are prea multe caracteristici integrate. Exemple de caracteristici care le-aș fi dorit integrate ar fi cele de alături.
Evident că nu e un aparat perfect deoarece nu are Eco Bubble și nici Fuzzy Logic. Fuzzy ar fi ajutat la un consum redus de curent și apă deoarece resursele ar fi fost ajustate în funcție de cât de încărcată ar fi fost cuva. Oricum, nu trebuie să vă deranjeze prea mult lipsa acestor două tehnologii deoarece în 80% din cazuri sunt doar niște chestii de marketing deoarece unele persoane nu au nevoie de ele.

Deci, dacă ești interesat de un aparat cu care să speli eficient rufele atunci ar trebui să te orientezi înspre modelul WF1702NHWG.
Din clipul de alături poți vedea cum arată aparatul și cum spală.

Te-ar mai putea interesa