Samsung WF1602WUV/XEO

Această maşină de spălat Samsung WF1602WUV/XEO vine ca o alternativă mai ieftină la WF 9622SQR/YLE care are rezistenţă ceramică. Maşina din acest mic review ar fi recomandată de preţul mic, de alţii (e printre cele mai vândute), faptul că e prietenoasă cu mediul şi economică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi după mine nu e mare.

Poze

Cam aşa arată acest electrocasnic… în proporţie de 90%. (Nu ştiu dacă e important aspectul sau ceea ce poate face.)

Per ansamblu
Butoane

Specificaţii tehnice

Samsung WF1602WUV/XEO e un electrocasnic cu încărcare frontală şi care are o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Capacitatea e de 6 kilograme şi asta înseamnă că puteţi spăla undeva la 6kg de rufe. Eficienţa la spălare e A (clasa A), iar eficienţa la centrifugare e B. Consumă undeva la 48 litri de apă la programul standard şi aproape 1kwh (exact e 0,9 kwh). Puteţi urmări starea spălării pe ecranul LCD foarte intuitiv. Pe acesta poate fi observată etapa de spălare. Ar mai trebui menţionat faptul că are 8 programe, chiar şi un program rapid de 15 minute. Alte programe speciale ar fi programul de prespălare, programul de bumbac, de sintetice şi programul de consum redus de energie. Are chiar şi un program de spălare întârziată.
La partea de suncţii şi siguranţă are funcţia de anti şifonare, auto diagnostic, controlul supra încălzirii şi are un sistem de siguranţă pentru copii. De asemenea are şi un sistem de detectare pentru spumă.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftină, face parte din clasa energetică A, are multe programe de spălare (program de pornire întârziată, program rapid de 15 minute şi altele), iar eficienţa la centrifugare e de clasa B.
Contra: era interesant dacă avea radiator ceramic.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul electrocasnicului e undeva la 1299 lei şi depinde în principal de ce promoţii oferă magazinele în această perioadă. Preţul nu cred că se va reduce şi nici nu cred că vor apărea resigilate deoarece la electrocasnicele mari oamenii nu sunt aşa de mofturoşi cum ar fi cu gadgeturile sau cu laptopurile.

Alternative

WF 9622SQR/YLE e o variantă similară şi vă recomand să o achiziţionaţi în cazul în care aveţi bani mai mulţi deoarece are radiator ceramic şi asta înseamnă că nu se depune calcar pe el.

Concluzie

Samsung WF 1602WUV/XEO este un electrocasnic foarte popular şi un lucru bun în această perioadă e faptul că unele magazine oferă discounturi (reduceri).

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung WF1602WUV/XEO”

  1. Va rog, daca nu este un deranj prea mare, sa ma sfatuiti ce masina de spalat sa achizitionez. Inclin spre un Samsung WF 1602W5C/YLE? Ar fi alta mai fiabila. Acestea sunt fabricate in China. E vreo problema? Va multumesc anticipat!
    Cu respect Ofelia

  2. Modelul despre care spuneți am văzut că nu prea e în oferta magazinelor online și că are un preț cam mare de circa 1499 lei.
    Ceva similar ar fi WF1602WUV/XEO care costă undeva la 1128 lei cu promoția TVA-ul înapoi.
    Toate modelele sunt fabricate la fel și sunt de bună calitate.

  3. salut. imi ziceti va rog daca procur masina de spalat din Ro ptr ca mai apoi sa o trimiteti in Moldova, Chsinau? merci

Comentariile sunt închise.