Samsung WF1602NHW

Mașina de spălat rufe Slim Samsung WF1602NHW e eficientă deoarece are clasă energetică A+, Diamond Drum (tambur cu celule în formă de diamant) și Ceramic Heater (încălzitor ceramic). După cum bine știți, acest producător stă foarte bine la capitolul mașini de spălat și se observă cel mai bine la tehnologiile sale. Design-ul e unul reușit, butoanele sunt foarte bine poziționate și o puteți folosi fără a mai citi manualul de utilizare (în special dacă ați avut o mașină de spălat similară). Spre deosebire de modelele anterioare acesta e mai accesibilă, iar dacă vă doriți performanțe mai mari, trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar. Dar nu cred că e cazul deoarece acesta se adresează utilizatorilor obișnuiți. WF1602NHW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Butoane

Specificaţii tehnice

E un model cu încărcare frontală iar datorită faptului că e Slim, adâncimea sa e de 45 cm. Deci e cu 15 cm mai îngustă care presupune un plus pentru cei care au o locuință mai mică. Viteza sa de centrifugare e de 1200 RPM și poate să difere în funcție de program sau prefeință (dacă doriți un consum mai mic, atunci setați undeva la 800-100 RPM). Poate spăla rufe în cantități mari dar nu mai mult de 6 kg. Fuzzy Logic vă oferă posibilitatea să introduceți chiar și mai puțin de 6 kilograme, iar programele se ajustează automat.

Pe partea de eficiență, mașina prezintă clasa energetică A+, la spălare A și la centrifugare B. Ca și oricare altă mașină are ecran LED care afișează timpul rămas și etapa de spălare. Programele sale sunt: rapid 15 minute, bumbac, delicate, spălare manuală etc. Există posibilitatea setării mașinii de a porni la o anumită oră, funcția se numește programare întârziată. Nivelul de zgomot în timpul spălării e undeva la 57 dB, iar la centrifugare e de 77 dB. Samsung WF1602NHW e o mașină de spălat reușită care merită recomandată unui prieten.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model îngust, tambur avansat, silențioasă, funcțională, spală eficient orice cantitate de rufe (dar nu mai mult de 6 kg) și are un design ergonomic.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Samsung WF1602NHW e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari care poate ușura viața de zi cu zi și veți obține doar rezultate bune indiferent că spălați 4 ori 6 kilograme. Jos am pus un clip cu o mașină asemănătoare ca să vă faceți o mică idee despre cea de sus:

Te-ar mai putea interesa