Samsung WF 9702 N3C/YLE

Mașina de spălat Diamond Drum Samsung WF 9702 N3C/YLE e un model foarte bun deoarece nu distruge țesăturile în timpul spălării chiar și dacă folosiți un program intensiv. Caracteristicile speciale ale acestei mașini de spălat sunt următoarele: radiator ceramic, tambur cu celule în formă de diamante și are protecție împotriva creșterilor de tensiune. Radiatorul ceramic încălzește eficient cantitatea de apă existentă în mașină și previne depunerea de calcar. Tamburul numit și Diamond Drum e oferit doar de Samsung, oferă acel aspect nou al hainelor și îl veți găsi doar pe cele mai bune mașini. Vine ca alternativă la vechiul model de la același producător numit WF 1602W5C/YLE. Mai trebuie să precizez că și specificațiile tehnice sunt foarte bune și aici fac referire în special la viteza de centrifugare și capacitatea de încărcare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Butoane

Specificaţii tehnice

Vine cu încărcare frontală de maxim 7 kilograme dar puteți spăla chiar și cantități mai mici de haine. Are o viteză de centrifugare/rotație e de maxim 1200 de rotații pe minut (cea minimă e de 400rpm dar există funcție și fără centrifugare). Bineînțeles și clasele de eficiență sunt foarte bune. șI anume are eficiență energetică A+, eficiență la spălare A și la centrifugare A. Consumul de energie e de 1.33 kwh la un program standard. Are un ecran LED destul de mare pe care se pot vedea informații utile în timpul unui program de spălare. Și pe acest model vom găsi destul de multe programe de spălare, dar eu voi enumera doar pe cele mai uzuale: spălare manuală (poate spăla haine care au eticheta „numai spălare manuală”), spălare lână, prespălare, extra-clătire, rapid 30 minute și două programe speciale (normal și doar centrifugare).

Pe partea de funcții și siguranță vine cu protecție împotriva copiilor, clătire suplimentară și programare întârziată (puteți să o programați să spele la ce oră doriți). Mașina WF 9702 N3C de la Samsung e destul de silențioasă având un nivel de zgomot de doar 70 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie și apă indiferent de cantitatea introdusă în acesta (detectează automat cantitatea încărcăturii și vă oferă un timp aproximativ în care va finaliza programul de spălare), poate spăla cantități mari de haine și e realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: nu are funcție Eco Bubble.

Concluzie

Mașina de spălat numită Diamond Drum Samsung WF 9702 e recomandarea mea dacă vreți un aparat electrocasnic care să spele eficient și să vă ofere acel aspect nou al hainelor. Cam așa arată:

Te-ar mai putea interesa