Samsung WF 9622SQR/YLE

Maşina de spălat Ceramic Heater Samsung WF 9622SQR/YLE e una dintre cele mai populare maşini de rufe (ca WF8508NMW8) deoarece are rezistenţă (radiator) din material ceramic. L-ar recomanda funcţiile de top, afişajul prietenos şi preţul care nu e mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi zic că e un preţ bun. (E chiar cel mai bun preț  iar în momentul de faţă magazinul înspre care am pus link oferă reduceri la acest electrocasnic şi s-ar putea să fie şi mai ieftină.)

Poze

Cam aşa arată

Aceasta e singura poză care am găsit-o cu acest electrocasnic, dar…

Specificaţii tehnice

Samsung WF 9622SQR/YLE e o maşină cu încărcare frontală şi cu o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Capacitatea de încărcare al acestui electrocasnic e de 6,2 kilograme şi face parte din clasa de eficienţă A la spălare şi la centrifugare clasa energetică e B. Aparatul consumă undeva la 1 kwh în programul standard şi are şi un ecran LED care vă va ajuta să urmăriţi statusul spălarii. Are undeva la 14 programe şi are chiar şi un program rapid de 30 de minute. La partea de programe are doar centrifugare, clătire + centrifugare şi programul rpid pomenit mai sus.

Pe partea de siguranţă şi funcţii oferă posibilitatea de a seta numărul de prespălări, are control supra încălzire, selector de centrifugare, filtru de curăţare (sau auto curăţare) şi sistem de siguranţă pentru copii. Are chiar şi programare întârziată. Alte detalii tehnice ar fi nivelul de zgomot scăzut la centrifugare de circa 70 decibeli. Are culoarea argintie şi o greutate de 61 kilograme şi astfel vor trebui mai multe persoane pentru a o monta.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte populară (dacă alţii au cumpărat-o atunci înseamnă că e destul de bună), arată bine, are un ecran care e prietenos în afişarea informaţiilor cu privire la starea programelor şi are tehnologie de utlimă oră cum ar fi radiatorul ceramic. Acest radiator conferă maşinii un avantaj în faţa concurenţei în sensul că nu se depune calcar pe el.
Contra: nu am niciun fel de obiecţii la achiziţia acestei maşini.

Concluzie

Samsung WF9622SQR/YLE e pentru cei care vor o maşină care să ţină foarte mulţi ani şi un electrocasnic bun (cand dau un ban vreau să dau pe ceva de calitate, chiar dacă dau puţin mai mult).

Te-ar mai putea interesa