Samsung WF 8622NHW

Mașina de spălat Ceramic Heater Samsung WF 8622NHW cu Diamond Drum e un aparat electrocasnic pentru spălarea unei cantități maxime de rufe de 6.2 kilograme și viteza de centrifugare maximă e de 1200 rotații pe minut. O alternativă la acesta e WF 9702 N3C/YLE care vine cu o încărcătură maximă de 7 kg. Acești parametrii nu trebuie respectați la fiecare program sau mai bine zis fiecare program folosește o anumită viteză de centrifugare iar cantitatea de rufe e detectată automat de tehnologia incorporată în acest aparat. Pe lângă faptul că are rezistenţă ceramică incorporată are și un tambur cu celule sub formă de diamante. Acest tip de tambur nu distruge țesăturile ci puteți păstra aspectul nou al hainelor. Puteți spăla haine și cu apă rece cu ajutorul funcției Silver Wash iar cu aceasta se reduce consumul de energie. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Butoane

Specificaţii tehnice

WF 8622NHW de la Samsung vine cu o capacitate de încărcare de maxim 6.2 kilograme și spală la maxim 1200 de rotații pe minut. Ca și clase de eficiență are eficiență energetică A+, la spălare A și la centrifugare B. WF 8622NHW de la acest producător are un consum de 48 de litrii și de 1.14 kwh într-un program standard (având în vedere capacitatea mare de spălare și performanțele sale e un consum bun). Are opt programe de spălare dintre care amintesc: prespălare, spălare manuală, ușor de călcat, bumbac, sintetice, prespălare și trei programe de spălare speciale (clătire + stoarcere, clătire+ și clătire-). Pe partea de funcții dar și pe partea de siguranță WF 8622NHW vine cu control supra-încălzire, control antispumă, filtru auto-curățare, sistem detectare spumă, sistem de siguranță împotriva copiilor și programare întârziată.

Păreri pro şi contra

Plusuri: are o ușă destul de mare (bună atunci când introduci/scoți pături sau alte rufe de dimensiuni mari), protecție anti-scurgere, tambur Diamond Drum, radiator ceramic (rezistență sporită împotriva coroziunii), are un afișaj LED foarte util (arată etapa de spălare și timpul rămas) iar butoanele sunt ușor de folosit, preț modic și materiale de bună calitate.

Minusuri: prea puține programe speciale.

Concluzie

Mașina de spălat Samsung WF 8622NHW Ceramic Heater e o mașină foarte reușită din punctul meu de vedere deoarece e eficientă ieftină și nouă, iar la un așa preț nu cred că există concurență în special dacă vorbim de dotările disponibile pe acesta. Cam așa arată:

Te-ar mai putea interesa