Samsung WF 8500NMW8/YLE

Maşina de spalăt Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE cu 1000 rpm, 5 kg, clasa energetică A, LED, şi de culoare albă este cea mai vândută maşină de spălat de pe internet deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Puţin ieftină e WF8508NMW8, dar nici nu e aşa de performantă. Cele mai importante funcţii şi caracteristici ale acestei maşini de rufe sunt păstrarea aspectului noual hainelor cu ajutorul Diamond Drum, protecţia împotriva creşterilor tensiunii (când se ia curentul), are un sistem de încălzire pe baza unei rezistenţe ceramice (Ceramic Heater) pentru putere şi eficienţă şi prezenţa unui program pentru haine din lână.

Prezentare în imagini

Cam aşa arată în proporţie de 90%.

Per ansamblu
Butoane

Specificaţii tehnice

Samsung WF8500NMW8/YLE este un aparat electrocasnic cu încărcare frontală şi are o viteză de centrifugare de 1000 rotaţii pe minut. Capacitatea de încărcare e de 5 kilograme, clasa energetică e A, are 8 programe, iar display-ul este unul LED. Ca funcţii speciale aş menţiona funcţia anti-şifonare şi funcţia anti-spumă. Are programul Quick wash şi funcţia de pornire întârziată. Ca şi sisteme şi tehnologii înglobate are filtru de auto curăţare şi auto-diagnostic.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia unei maşini Samsung WF8500NMW8/YLE ar fi preţul mic, popularitatea şi calitatea.
Contra achiziţiei nu ştiu ce să spun… poate că nu adună singură hainele să le spele. 🙂

Concluzie

Dacă vrei maşină ieftină şi performantă atunci ar trebui să alegi Samsung WF8500NMW8/YLE.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung WF 8500NMW8/YLE”

  1. Mie imi lasa impresia ca este un aparat electrocasnic foarte rezistent tocmai datorita rezistentei ceramice. Faptul ca aceasta e produsa de Samsung inseamna ca e un aparat de calitate si ca designul este unul dintre cele reusite, insa nu cred ca cineva o va cumpara datorita designului ci degraba datorita faptului ca este performanta si ieftina.

  2. Samsung face electronice si electrocasnice care ies in evidenta prin design foarte reusit. Tocmai datorita designului sunt asa de apreciate electronicele acestora. Iar acest aparat este popular si datorita pretului.

Comentariile sunt închise.